15 Adorable Crib Canopy Designs til eklektiske planteskoler

Barneseng er modstandsdygtigheden i hvert børnerum. Og ligesom almindelige senge kommer krybbe i forskellige stilarter og design. De med baldakiner svarer til baldakiner og de er især smukke og søde. Designene diversificerer endnu mere, da der er mange forskellige krybbehovedstifter til at udforske.

En fire post krybbe lader dig vælge den type baldakin, du ønsker at få adgang til det med. Hvis du ønsker, at barnesenget skal have et flot look, så få et sartet, gennemsigtigt stof. Hvis du vil, kan du hænge fe lys eller snore lys.

Vi elsker den måde, som krybbehovedet blander sig så smukt og har en rigtig smuk og unik farve. Det er en slags lysrosa med en lille smule koral, og det er virkelig fantastisk, både afslappende og lyst. {Found on rikkisnyder}.

Nogle gange er krybbehætten kun en accentfunktion og er ikke beregnet til at have nogen funktionel brug. Det er tilfældet med dem i hjørnet. Dette design passer til traditionelle planteskoler og går godt med udsmykkede krybber og møbler generelt. {Fundet på creativewallcoverings}.

Baldakinen er et fritstående tilbehør i dette tilfælde. Det er ikke knyttet til krybbe på nogen måde. En gang til. Designet gør det til et godt valg for traditionelle decors. Den udsmykkede krybbe og tapetet gør en rigtig god combo. {Found on alidacoury}.

Der er også tilfælde, hvor traditionelle børnehave decors er enkle og mangler de sædvanlige udsmykkede funktioner og tilbehør. Men der er stadig definerende elementer i stilen og baldakin design er en af ​​dem i dette tilfælde. {Fundet på graceandivy}.

Skræddersyede krybbehuller har potentiale til perfekt tilpasning til en bestemt indretning og stil. Dette er en ruffet baldakin, der er beregnet til at se søde og legende, men også lidt rustik, på en måde, der virker inspireret af traditionelle eventyr.

Denne røde krybbehætte er helt sikkert et centralt punkt i børnehaven. Det var designet til at minder om teatergardiner. Selvom rød er en stærk farve, som normalt ikke anbefales til dette værelse, blev det brugt rigtig godt i dette tilfælde. Indretningen er kreativ og smagfuld. {Fundet på afkfurniture}.

MoreINSPIRATION
  • Klassiske planteskoler: Idéer og inspiration
  • Klassisk og stilfuld krybbe i midten af ​​århundredet
  • Sorelle Wien Crib og Changer

Dette er den type baldakin du kan lave selv hjemme. Du har brug for den rigtige type stof, ikke for tungt, men heller ikke for sofistikeret. Fastgør det til loftet og væggen, så det ser symmetrisk ud over krybben. Her rammer det også hylden. {Fundet på simplehomedecorating}.

Du kan bruge baldakinen til at aftrykke et bestemt udseende eller stil på værelset. For eksempel hjælper både farverne og de små detaljer (baldakin medfølger) at give stuen et kongeligt drag. Lilla og grå er en sofistikeret combo.

Ofte foretrækkes hvide baldakiner for krybber. Det er fordi farven er enkel, neutral og afslappende. Det fremkalder ikke specifikke følelser, og det svarer stort set til enhver stil og indretning. Par det med enhver accent farve du kan lide. {Fundet på modernantiquitydesign}.

På den anden side kan du koncentrere disse accentfarver i udskriften og designen af ​​krybbeakslen. Denne blandes grønt og gult med et gentaget mønster for et afbalanceret udseende. Det er ligesom alle accent detaljer i værelset var grupperet i det pågældende sted.

Opret en fredelig stemning i børnehaven ved at vælge et simpelt, hvidt, gennemsigtigt stof til krybbeakslen. Du kan hænge en mobil i centrum uden at gemme den. Brug pasteller til resten af ​​værelset, og du får et lyst og frisk design. Du kan gøre det shabby chic, moderne eller hvad du ellers vil have. {Fundet på projectnursery}.

I stedet for den klassiske baldakin kan du vælge gardiner i stedet og bruge et par af dem til at ramme barnesengen. Det kan være en mere praktisk ide, hvis du beslutter dig for at dekorere rummet selv med ting, du allerede har. {Fundet på projektlæreri}.

Dette er ikke din sædvanlige slags krybbebaldakin, men hvis det ser ud til at være interessant. Designet er ideelt, hvis du forsøger at blande moderne og traditionelle eller vintageelementer. Nøglen vælger det rigtige stof med hensyn til farve og mønster. {Fundet på projektlæreri}.

Baldakinen hængende over barnesenget matcher vinduesgardinerne. Det er den samme type stof, der sættes i et brugerdefineret design. Tilgangen er interessant og passer til dette traditionelle børnehave design.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar