Afrikanske masker som vægdekorationer

Hvis du vil have dit hjem til at være stilfuldt og specielt, skal du føje et personligt præg til det. Det betyder at du skal tænke på at bruge nogle usædvanlige genstande til at dekorere det, objekter, der ikke er meget lette at finde og bruges regelmæssigt af andre mennesker. Så du kan tænke på at dekorere din stue med afrikanske masker. Hvis du også tilføjer nogle andre elementer af afrikansk kultur, får du en meget flot, men ualmindelig stue.

Jeg foreslår, at du lægger disse flotte og smukke afrikanske masker på væggene og forsøger at have hvide vægge, når du viser dem, fordi du på denne måde kan understrege maskernes originalitet og farver. Du behøver ikke engang købe originale afrikanske masker, da du kan finde meget gode efterligninger på internettet.

MoreINSPIRATION
  • African Themed Interior Design fra pleje? Cutare
  • Afrikansk indflydelse - Top måder at emulere denne tendens i hjemmet
  • Sådan indarbejdes afrikansk-inspirerede detaljer

Og når du har en sådan maske eller måske to, kan du udvikle en smule og samle nogle flere genstande omkring dem, objekter, der passer til designet, og så vil du have et smukt flot opholdsstue med afrikanske hånd. Måske vil et sort og hvidt overordnet design af rummet være mere passende, men du kan bruge nogle farver, der tyder på krigsmalerier, for eksempel fiery red.

Brug nogle tæpper, der enten er naturlige eller efterligner meget vel huddyr eller i det mindste foreslår dem for eksempel et zebratæppe eller måske et leopardhudtæppe. Medbring nogle andre afrikanske elementer som traditionelle skåle eller i det mindste nogle skåle, der er lavet af palmetræsblade eller andre genstande, du måske tænker på, passer til billedet.

Du vil se, at du simpelthen vil elske din stue, når du er færdig med at dekorere det, og dine venner vil være glade.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar