Alila Manggis - et inspirerende verdenshjørne på Bali

Det, der er kendt som Bali's Best Bought Secret, er en stilfuld badeby i Manggis, øst for Bali, et luksuriøst hotel med 53 værelser, beliggende mellem havet og TheMountAgung, Bali's mest hellige bjerg. Under hensyntagen til det faktum, at ordet "alila" betyder "overraskelse", er det ikke underligt, at Alila ejendomme har sådan en forfriskende karakter.

Dette rum ser ud til at tilhøre eventyrens verden, til et unikt univers, den perfekte kombination af moderne møbler med traditionelt balinesisk design. Hver lille ting, der tilhører dette univers, demonstrerer kreativitet, elegance, luksus og velvære. Intet siger mere end navnet på den berømte arkitektfirma Kerry Hill, med det berømte samspil mellem lys, vand, planter og geometri; detaljerne er de elementer, der beriger hele historien.

MoreINSPIRATION
  • Alila Villas Soori af SCDA Architects
  • Luksus Alila Villas Uluwatu af WOHA Architects
  • Alila Villas Uluwatu Bali Klubber Vernacular Architecture med en modernistisk design

De 4 niveauer bygget omkring en pool, der ser ud i havet, er Alila Manggis også berømt for den østlige balinesiske madlavningskole og det store køkken i området. Blandt de faciliteter, man kan nyde på dette sted, er swimmingpoolen designet som en omvendt pyramide, Seasalt-restauranten, der serverer både internationalt og indonesisk køkken, kokeskolen, økologisk spa, økologisk frugt og grøntsagshave, men disse er ikke de eneste aspekter, der er ansvarlige for præmien - turismen i regionen. Alila Manggis er helt sikkert blandt hemmelighederne fra Balithat fortjener at være kendt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar