Alila Villas Hadahaa Island Resort i Maldiverne

Maldiverne flockes med nogle store ø resorts, og den nyeste tilføjelse til de mange luksus resorts er Alila Villas Hadahaa designet af SCDA Architects. Alila Villas Hadahaa er faktisk den første luksus resort beliggende i sydlige grænse Gaafu Alifu, Atoll. Alila Villas Hadahaa tilbyder ro og uberørt naturskønhed i Maldivernes berømte omgivelser.

En stor del af fokuset på at bringe hele udvej var på valget af grønne designelementer og dermed høje tage med åbne lofter, dybe tagoverhæng og vindueskygge blev givet betydning. Anlægget har i alt 16 Island Villas, 20 Island Villas med en privat pool og 14 Aqua Villas.

Det er et meget smukt og moderne hus. Det har et meget flot design, både hvad angår udvendigt design og indretning. Hvert værelse som et specifikt udseende, en anden atmosfære og indretning. Men hvad de alle deler til fælles er den moderne og enkle stil. Det er dejligt, hvordan alle materialer og mønstre arbejder sammen og danner et komplet og ækvilibreret billede. Og alle de forskellige farver arbejder også sammen for at danne komplementære og farverige billeder. Det er et smukt design, moderne og elegant og også stilfuldt.

MoreINSPIRATION
  • Alila Villas Soori af SCDA Architects
  • Luksus Boat Hotel på Cocoa Island Resort i Maldiverne
  • Luksus Alila Villas Uluwatu af WOHA Architects

Det er en meget god beliggenhed og visningen er helt betagende. Det er ikke noget nemt at finde, og det er endnu vanskeligere at få råd til det. Men en du har det, det er det perfekte sted for afslapning og et godt sted at tilbringe din holydays.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar