20 All-naturlige måder at gøre dit hjem lugt som efterår

Når du stræber efter at opmuntre til et helt naturligt hjem, indser du hurtigt, at nogle ting er lette og nogle ting er svært. Som f.eks. Dufte. Sommer dufter er nemme at producere naturligt i dit hjem, fordi så mange DIY rengøringsløsninger kræver citrus og lavendel. Men når det kommer til at falde, kan det være frustrerende at naturligvis opnå den varme kanel-duft i dit hjem uden at komme til Bath og Body Works. Nå det behøver ikke at være så svært som du tror! Der er mange interessante og kreative måder at genskabe de falde dufter uden at vende sig til butikken købte air fresheners. Tag et kig på disse 20 DIY måder at gøre dit hjem lugt falde uden at ofre dit helt naturlige mål.

Lys er måske den nemmeste måde at fylde dit hjem med enhver duft. Bare lys og lugte. Du kan lave dine egne sojestearinlys med ethvert fald duftende æterisk olie, du vælger. Derudover har disse en trævug, der vil knække som et bål indenfor, når de lyser. (via eHow)

Alle ved, at koge gryder er en fantastisk helt naturlig fald duft løsning. Men du kan tage det ene skridt videre og lave dine egne krydderier til mulledvin. Ikke kun vil det gøre dit køkken duft fantastisk, du får en dejlig hyggelig drink ud af det. (via Hello Natural)

Taler om koge potter, hvordan vil du gerne have dit hjem til at lugte som en græskar krydderi latte hele efteråret lang? Jeg ville bestemt heller ikke have noget imod det. Og denne opskrift bruger alle naturlige ingredienser, som du bare kombinerer og opvarmer varmen! (via gratis folk)

Jeg har altid troet, at urter er en hyggelig lugt. Lav nogle friske rosmarin i en mini krans og hæng en, hvor du vil have duften. Eller ved du, lav en til hvert værelse i huset. (via The Pretty Blog)

Mange mødre er nervøse for lyslys eller har ovnen hele dagen. For at få det falde duft uden varmen, gør dine børn denne duftende legetag! De vil elske aktiviteten, mens du nyder duften af ​​kanel. (via små og venlige)

Fall dufter, der virker som dekorationer er de bedste, og som beskriver disse pinecones perfekt. Saml nogle på din næste naturvandring og blød dem i kanel æterisk olie. Sæt dem derefter i en skål på dit sofabord eller køkkenbordet til en dejlig efterårsdekoration, der lugter efter efteråret også. (via hvor din skat er)

Intet er mere hyggeligt i efteråret end krølle op med en god bog og en kop te. Ville det ikke være endnu mere elskværdigt at blive mødt med duften af ​​æbler eller kanel eller nelliker hver gang du åbner omslaget? Dette læder bogmærke projekt gør det muligt. (via søde rødder)

Hvis du har børn, har du måske allerede lavet duftende saltdej ornamenter til jul ... men hvorfor stoppe der? Brug dine efterkager og golden glitter til at gøre smukke varme duftende blade for at hænge rundt i huset. Sørg for, at der er en ekstra batch til gave til bedstemor! (via sjov hjemme med børn)

Du vil høre om æteriske olier meget i dette indlæg, men du vil opdage, at de er din bedste ven, når det kommer til helt naturlige dufte. Denne rumspray er ikke anderledes. Kombiner dine yndlingshals lugt i en sprøjteflaske med nogle vodkaer, og du vil have en rumspray, der bruger hele vinteren. (via Hello Natural)

MoreINSPIRATION
  • Aroma af efteråret: At gøre dit hjem lugte ligesom sæsonen
  • 11 forskellige måder at bringe duften af ​​efteråret til dit hjem
  • 10 tips til at gøre dit hjem lugte ligesom sommeren

Alle gør disse små sachets med tørret lavendel, men jeg vil foreslå noget lidt anderledes. Brug en blanding af urter, kanelstænger og nelliker til en efterårs duft, der vil invadere dine skuffer og skabe og hvor som helst du lægger de små poser. (via Francois et Moi)

Du kan argumentere for, at hvor som helst du vil lugte som falder, ikke? Så piskning af denne krydrede lattebrune sukkerskrubbe bliver ikke kun en nødvendighed for brusebad, dit hjem vil lugte som krydret latte, uanset hvor du er. (via Bumble Bree)

Her er en anden fantastisk løsning til en flammeløs falde duft! Denne helt naturlige kanel orange air freshener ville være den perfekte falde berøring til dit værelse denne sæson. Især hvis du forventer familie uden for byen til Thanksgiving. (via Shaken Together)

Hvis dit badeværelse rengøring essentials kan lugte som sommer, hvorfor ikke få dem til at lugte som at falde? Denne opskrift bruger kanel, nelliker og bagepulver til at skabe et helt naturligt skurepulver, der vil lade dit badeværelse lugte som en æbletærte. (via Hello Natural)

Når de faldende regn begynder at drysses og de små bliver rastløse, er det altid en god ide at have nogle indendørs aktiviteter på hånden. Denne efteråret duftende ris er det perfekte projekt for at holde små fingre optaget og dit hus lugter dejligt på samme tid. (via vokser en jeweled rose)

Potpourri er en slags gammeldags måde at fange efterårens dufte på. Men der er måder at gøre det tilpas med din indretning! Ligesom at bruge en krystalburk og blonder og mos, så det føles mere terrarium som og mindre "bedstemorens badeværelse". (via gratis folk)

Reed diffusorer er en nem måde at diversificere dine dufte i dit hjem uden stor indsats. Fyld din med æteriske olier, der lugter som efterår. Tænk kanel og nelliker eller gå med appelsin og rosmarin.

Vidste du, at du kan gøre duftende træ? Det er rigtigt. Bare blød stykket i din æteriske æteriske olie, og de laver disse træ trivets.Hver gang du lægger en suppe på toppen, vil du lugte et hint af kanel eller æble eller uanset olie du brugte. (via en smuk rod)

Børnene nyder derfor at være en del af køkkenet, men nogle gange vil du bare bage en æbletærte selv. Så du kan lave denne lille kageafspilning til dine minier, der endda lugter som æbletærte! Så kan du bage din i fred. (via Studie hjemme Mama)

Uanset om du har en pejs eller en brand pit, vil du gerne gøre disse krydderier og urt ildstartere. Derefter indpakkes i din coziest sweater og nyd den ultimative falde duft, der vil bringe naboerne ud. (via Hello Natural)

Glem ikke bilen! Lav denne lille magnetiske holder om et par minutter og indsæt en bomuldskugle med din æteriske æteriske olie efter eget valg. Dette vil gøre morgen pendler meget mere tåleligt. (via Frugally Blonde)

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar