Allergi-Bevis hele dit hjem i 10 enkle trin

For dem, der er allergiske, er hver dag en udfordring, og ikke engang deres hjem er helt sikkert. Derfor er du nødt til at være konstant forsigtig og have et veletableret system, der kan hjælpe dig med allergisikkerhed dit hjem. Gør dette hvis du eller nogen i din familie er allergiske eller hvis nogen, du kender, kommer til at besøge og har sådanne problemer. Her er hvad du skal gøre for at sikre, at dit hjem er sikkert og komfortabelt for alle.

1. Invester i en god støvsuger.

Det er vigtigt at opgradere din støvsuger. Det kommer til at være meget praktisk, især hvis du har et kæledyr. Få et vakuum, der er i stand til at fælde allergener, et med et godt filter og en taske, der nemt kan ændres uden at gøre noget rod overalt.

2. Brug ikke hårde rengøringsmidler.

Vi ved, at du vil have dit hjem til at være så rent og upletteligt som muligt, men nøglen bruger ikke giftige eller hårde kemiske rengøringsmidler. De kan irritere dem, der lider af allergier. I stedet skal du vælge naturlige rengøringsmidler.

3. Ventilér værelserne.

Frisk luft holder skimmelsvamp væk, så sørg for at ventilere rummene regelmæssigt, især badeværelset, hvor der normalt er højere luftfugtighed. Også brug en rengøringsmiddel, der dræber skimmel og installere en ventilator i badeværelset for at være sikker.

4. Rengør filtre.

Filtrene i ventilatorerne samt i varme- og kølesystemer skal altid være rene. Det ville være fantastisk, hvis du kunne erstatte dem, hvis de er gamle og holde øje med, når du skal ændre dem igen.

5. Fjern væg-til-væg tæpper.

MoreINSPIRATION
  • Sådan slippe du af uønsket dyrehår i dit hjem
  • 5 rengøringsværktøjer, du altid skal have i dit hjem
  • Ikke-giftige rengøringsløsninger til tæpper og gulve

Traditionelle tæpper, der dækker hele gulvet, er vanskelige at holde rent og har normalt heller ikke en meget venlig tekstur. Så det ville være bedst at fjerne det og erstatte det med trægulve eller fliser, der er meget mere praktiske.

6. Damp rense tæpperne.

Regelmæssig shampoo til tæpper og tæpper kan være ok, hvis du kun vil få dem til at blive rene, men hvis du også vil slippe af med allergenerne, er det bedre at dampe dem rent. Det ville være en smart investering for dit hjem.

7. Sæt dækker på puder og madrasser.

Det er vigtigt at beskytte dit soveområde, så tag madrassen og puderne til at beskytte dem mod støv og andre allergener. Det vil også holde dem rene og de er nemme at udskifte.

8. Vask dit sengetøj i varmt vand.

Ved at bruge varmt vand til at vaske sengetøjet, håndklædet og sengetøjne udrydder du i grunden eventuelle mulige allergener og fjerner også alt snavs. Bare sørg for at vælge det rigtige stof, så du ikke ødelægger dem.

9. Lad ikke kæledyr være i soveværelset.

Områder som stue eller gange kan være ok for kæledyr at bruge, men soveværelset skal være uden for rækkevidde. Det er vigtigt at holde dette område meget rent og fri for hår og pels, så du kan hvile fredeligt. Så etabler grænser og sørg for, at alle respekterer dem.

10. Opret en regelmæssig rengøringsplan.

Det ville være ubrugeligt at gennemgå alle disse problemer og investere i rengøringsredskaber og forsyninger, hvis du kun bruger dem en gang om måneden. Det er dejligt at have en regelmæssig rengøringsplan og ikke lade snavs ophobes. Det er et godt råd til alle, ikke kun for dem med allergi.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 og 10.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar