Alt Club - Eksklusiv IT-klub i Rumænien Besat en historisk bygning i Timisoara

Inden for et opgraderet multifunktionelt rum i Timisoara centrum inviterer den lovende første rumænske IT- og kreative digital professionelle klub sine eksklusive medlemmer til at nyde både professionelle og fritidsaktiviteter i en legesyg atmosfære. Denne eksklusive it-klub i Rumænien - Alt Club - er baseret på "kun medlemmer" adgang. Heldige medlemmer og deres gæster har adgang til "et studierum, et barområde, en biograf og et spillelokale, alle udstyret med state of the art teknologi, hvorved man spænder sig fra et klassisk samarbejds- og netværksrum til kreative digitale fagfolk og også bliver et rekreativt sted og Underholdning skræddersyet til deres profil, præferencer og interesser.”

Denne højteknologiske fritids- / arbejdsindsamling af rum er placeret i en af ​​Timisoara smukke historiske bygninger. Vi kan se stykker af det gamle design hele vejen igennem, fra de buede buer til den måde, rummet er naturligt oplyst gennem elegante vinduer.

Den første medlemsklub udelukkende til IT og kreative digitale fagfolk er et hjerneskind af samme kreative mastermind, der forestillede X3 Studios og også konceptet bag [e-spres-oh], et it-kontor, der fanger essensen af ​​kaffe - tefan Szakal. Han sagde det "Jeg er meget tilfreds med, at vi formåede at skabe et venligt miljø for de kreative digitale fagfolk, og jeg tror, ​​at de på denne måde har mulighed for at kende hinanden bedre og hvorfor ikke bygge fælles projekter”.

Ved at optælle over 100 medlemmer fra Timi? Oara, men også fra andre rumænske byer, skal Alt Clubs nye medlemmer have en anbefaling fra mindst to eksisterende medlemmer. Alligevel siger Alt Club, at "Henstillingen giver kun medlemskab, det garanterer ikke det. "Men i det mindste kan det lejes af ikke-medlemmer til private arrangementer, og det opfordrer til flere mennesker at se det kreativt udformede rum. Og når du deler dette indlæg, vil flere se, hvor meget sjov ligger i den modige kreativitet, som romerne eksemplificerer.

Et andet særligt element, som klubben bringer, er den konstante organisering og hosting af professionelle og underholdende arrangementer for medlemmerne, svarende til deres personlige og faglige udviklingsbehov. ”Jeg er meget tilfreds med, at vi formåede at skabe et venligt miljø for de kreative digitale fagfolk, og jeg tror, ​​at de på denne måde har mulighed for at kende hinanden bedre og hvorfor ikke bygge fælles projekter", Tefan Szakal, grundlægger af Alt Club, erklæret.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar