Fantastisk lejlighed med totalt hvidt look

Foretrækker du et hus med stille og varme interiører? Kan du finde hvide interiører ekstremt fængslende? Godt, hvis det er tilfældet, overvej at tage inspiration fra denne fantastiske lejlighed med et totalt hvidt udseende. Hele rummet er designet effektivt og praktisk for at give huset et luksuriøst og overdådigt udseende. Brug af hvidt farvetema til at klæde væggene, lofterne, dørene, gulvene og endda kabinetter udover at skabe et luksuriøst udseende giver også plads til en rummelig følelse.

Både stue og soveværelse følger også det hvide tema og er blevet indrettet intrisk med få nødvendige møbler. Farverige blomster i rosa farvekegleformede potter placeret på vindueskarmet er faktisk værd at nævne. Belysningssystemet er designet således, at det belyser alle områder af lejligheden effektivt.

MoreINSPIRATION
  • Enkel endnu fantastisk lejlighed
  • Lejlighed indrettet med billige materialer og total frihed til arkitekten
  • Fantastisk skandinavisk lejlighed med låge døre

Badeværelse med tilknyttet sauna rum tegner også opmærksomhed med det samme som det er blevet dekoreret med et kontrastfarve sortfargetema. Glossy sorte fliser monteret på gulvet samt vægge er blevet suppleret med moderne sort farvevaske og rustfrit stålarmaturer. Huset har også et særligt værelse dedikeret til barnet i familien og har været utroligt designet med uberørt hvid farve og levende candy pink tone. {Fundet på vasastansmaklarna}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar