Amazing Recycled Glass Terrariums

Dette er et produkt, som blomsterelskerne vil elske. Det Recycled Glass Terrarium leveres i fire størrelser: små, mellemstore, store og ekstra store, afhængigt af hvilke planter du vil sætte ind. Denne blomsterkrukke er unik, ikke kun af den geniale designide, men også af det faktum, at man manuelt crates og ingen stykke vil ligne en anden.

Det Recycled Glass Terrarium, som det hedder, er lavet af genanvendt glas, hvilket også gør det til et øko-produkt. Det gamle glas smeltes, så gør crafters en glasboble, der er fladt og buet og giver grydenes form. Derefter skæres den øverste del og poleres. På denne måde er hvert terrarium uigennemtrængeligt og har sin egen personlighed.

MoreINSPIRATION
  • Håndblæste glasterrarier fra Bevara Design
  • DIY ætset glas terrarium
  • Dekorative vinterterrarier Du kan gøre ved hjælp af hverdagens genstande

Ideen om denne blomsterkrukke er geni, ikke kun fordi den har et godt design, men også takket være følelsen af ​​at det giver dig. Du vil føle, at du har inde i dit hus en mini vegetabilsk reservation, beskyttet af det ydre medium. Inde i den beskyttelige skål vil dine planter vokse lykkelige og stærke. Den største del er, at du kan vokse i dit paradis skål flere arter, såsom bregner, kaktus eller noget, du synes, det passer til det.

Kloden er som en mini uberørt verden, fuld af liv og renhed. Det bliver dit lille stykke af himlen, og du vil se med glæde og spekulerer på, hvordan planterne vokser i dit terrarium. Du får verden i en glasskål, ligesom antikke så verden i et korn af de.Tilgængelig for 160 $.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar