Amazing Warmpath af Michael Harboun

Evolution bringer os mange ændringer på alle områder. Hvis vi vil holde øje med alle disse udviklinger og innovationer, skal vi tilpasse os til en ny verden og tilpasse sig dens ændringer. Det er en måde at videreføre og omdanne os til nye og moderne mennesker.

For dem der er tiltrukket af alt, hvad der er nyt og moderne, er Michael Harboun's Warmpath et vidunderligt køb .Warmpath repræsenterer en kombination af et moderne køkkenbord og en komfur. Komfuret fuldender det moderne design af dette fantastiske køkkenbord. Den dynamiske design af køkkenbordet gør dig til at tænke på en jet.

MoreINSPIRATION
  • Warmpath - et bord og en komfur i en enhed
  • Fantastiske Sandhurst Towers af SAOTA og OKHA Interiors
  • Moderne Penthouse med fantastisk panoramaudsigt, London

Brugen af ​​samme farve og den måde, den sidder fast på væggen lader indtryk af, at det faktisk er en kontinuerlig af den hvide væg i rummet. Selvom kogens adfærd løber gennem bordets overflade, gør Corian-materialet muligt, at bordet modstår høje temperaturer og afkøler varmen til en varm følelse, der får dig til at føle sig hyggelig og behagelig.

Det fantastiske moderne design af dette køkkenbord vil få dit køkken til at se anderledes ud end et almindeligt køkken. Dens elegance og stilfulde form gør dit køkken til et moderne og bemærkelsesværdigt rum, hvor alle vil elske at bruge så mange vidunderlige øjeblikke som muligt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar