Amazon $ 100,00 Gavekort Giveaway vinder annonceret!

Tak Freshome Reader for at deltage i GiftCardRescue givewaway for en chance på et Amazon $ 100,00 gavekort! Du kom alle med kreative svar, da vi spurgte dig, "Hvad ville du bruge 100,00 på?" Fra de tilgængelige forhandlere på deres websted.

GiftCardRescue er en online markedsplads for folk at købe og sælge gavekort til nedsatte priser. GiftCardRescue køber uønskede gavekort fra folk og sælger dem derefter på hjemmesiden for op til 30% af pålydende.

Vinderen er:

Mari Doug

Hendes vindende respons:

"Jeg ville få et Lowe gavekort. Sidste år fik min nevø en chick til påske. Personligt er jeg ikke fan af at give dyr som gaver uden omhyggelig overvejelse af barnets alder og modenhed. Men hans udvidede familie troede, at det ville være sødt at medtage en chick i sin påskekurv.

Nephew adored chicken på den første dag, men forudsigeligt tabt interesse som chicken mistede sin gule fuzz og hans voksen fjerdedel og ornery temperament voksede ind. Nephew's mor blev ikke moret af chickens manglende evne til at være hjemmeuddannet.

Først endte den dårlige ting i garagen med lidt interaktion. Min DH og jeg er dyreelskere, og når vi vil besøge, ville vi lege med Ollie (kyllingen) og endda fremme ham i vores hjem for en tid. Men når vi tog op med at vedtage Ollie, ville nevø blive forfærdet og sige, at det var hans kylling (selvom han hellere spiller på sin PS3 end med Ollie).

Der var ikke meget vi kunne gøre for at hjælpe Ollie. Indtil for nylig, da vi modtog et opkald, at Ollie kom ud og hakede sine blomsterbed og rejste op på deres græsplæne. De havde fået nok, og spurgte, om vi stadig gerne vil vedtage Ollie. DH gik lige over og hentede Ollie. Hun er i vores kælder lige nu. Vi har haft hende tre dage nu, og hun er en glæde. Jeg sværger, hun har det samme følelsesmæssige udvalg som en hund, og hun elsker at kose! Jeg tror det er fordi de er sociale dyr?

Anyway, hvis jeg skulle vinde et Lowes kort, ville jeg bruge det til at købe materialer til at bygge et kyllingekop for Ollie. Jeg tror, ​​at hun ville lide at være udenfor i et rummeligt coop, hvor hun kunne nyde at ridse for grøder og frø i solskin.

Jeg håber jeg vinder og tak for muligheden! "

Officielle regler:

1.) For at komme ind i giveaway, besøg: GiftCardRescue.com, se på de kort, der er tilgængelige på webstedet, og vælg en forhandler, som du gerne vil have et gavekort fra 100,00 DKK.

2.) Skriv i sektionen Freshome kommentarer nedenfor, den forhandler, du valgte, og hvad du ville købe med dit gavekort fra denne forhandler, hvis du vandt!

3.) Vinderen vælges blandt de mest kloge og originale kommentarer. Alle kommentarer skal efterlades i denne indlægsseddel. Hvis du laver dette indlæg på Facebook, får du en anden afstemning, men originalen skal være på Freshome-webstedet.

4.) Vinderen vil blive annonceret den Mandag den 14. marts

5.) Vinderen vinder en $ 100,00 gavekort til Amazon.com. (Du vinder ikke forhandlerens gavekort, du vælger til din besvarelse af giveaway.)

6.) Vinderen har 24 timer til at kontakte os for at gøre krav på din præmie.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar