Prime Day 2018: The Best Home Deals fra Amazonas Big Day

Indholdsfortegnelse:

Prime Day 2018: The Best Home Deals fra Amazonas Big Day
Prime Day 2018: The Best Home Deals fra Amazonas Big Day
Anonim
Amazon Prime Day 2018 er her! Billede: Amazon
Amazon Prime Day 2018 er her! Billede: Amazon

Vi håber du kan lide de produkter, vi anbefaler. Bare så du er klar over, Freshome kan indsamle en del af salget fra linkene på denne side.

Det er her! Prime Day er stort set jul til online-shoppere, der lever for to-dages levering. Den starter i dag kl. 3 ET, men det betyder ikke, at du skal vente med at komme ind på nogle gode tilbud. Amazon ruller allerede ud rabatter og strækker sine digitale hylder med et stort udvalg af produkter.

Hvad er Prime Day?

Hvis du ikke allerede har hørt, er Prime Day en big deal i online shopping verden. Det er årets største salg til Amazon, uden tvivl den øverste aktør inden for e-handel. Det tilbyder Black Friday-esque tilbud på et stort udvalg af produkter. I det væsentlige, hvis du planlagde at købe noget fra Amazon, er det nu tid. Prime Day fortsætter igennem i morgen, 17. juli. Det er 36 timers søde tilbud fra butikken, der sælger stort set alt.

Husk, at ikke alle Prime Day-tilbud ruller ud med det samme. Nogle vil være tilgængelige lige om kl. 3 ET kickoff i dag, mens andre kræver mere tålmodighed. Under de kommende Prime Day-elementer vil du se en knap, der siger "Watch This Deal!" Klik på det, og Amazon vil holde dig opdateret om prisen.

Hvad skal jeg købe på Prime Day?

Det korte svar er: næsten alt. Prime Day omfatter rabatter på næsten alle Amazonas produktkategorier. Store højdepunkter kommer fra Amazons egen produktlinje (tænk ekko prikken eller fænge papirwhite). Besparelserne stopper dog ikke med tech. Hvis du har været på udkig efter at opfriske dit hjem i sommer, er Prime Day en glimrende mulighed for at gøre præcis det. Amazon ruller allerede nogle gode tilbud og spændende forhåndsvisninger. Lad os se.

Accent din plads med denne slanke Rivet stol. Billede: Amazon
Accent din plads med denne slanke Rivet stol. Billede: Amazon

Boligudstyr

Hvis du historisk har skullet væk fra at købe møbler på Amazon, er det tid til at varme op til ideen. E-hale-giganten har et smukt imponerende udvalg af boligmøbler. Og det valg bliver endnu større med Prime Day 2018, takket være en udrulning af nye produkter fra sin Rivet-linje og store rabatter på møbler og indretning fra Amazons interne linjer.

Hvis du har været på udkig efter en accentstol til at krydre din stue, er den nye Revolve Modern Accent Chair et slankt stykke, der allerede er 10 procent for Prime medlemmer. Du kan få fat i stolen i dag for 225 dollar.

På jagt efter et kraftigt stykke for at tage dit soveværelse til næste niveau, mens du sparer en smuk penny? Stone & Beam Ainsley Geometric Queen Bed er en kæmpe 32 procent lige nu. Ikke imponeret over rabatten? Du burde være - når det bringer prisen for denne seng til kun $ 169.

Eller måske har du været på udkig efter lige den rigtige indretning til at binde dit opholdsrum sammen, blanding af funktionalitet med moderne form. Se ikke længere end Rivet Allyson Coffee Table. Du kan få fat i det for $ 143 i dag - det er en smuk 28 procent rabat.

Prime Day 2018 viser en helt ny kastepude. Billede: Amazon
Prime Day 2018 viser en helt ny kastepude. Billede: Amazon

Seng og bad

Du behøver ikke gøre plads til nye møbler til at bruge Prime Day som en mulighed for at opfriske din plads. Rivets nye produkter omfatter en række attraktive, alsidige kastepuder, der kan hjælpe dig med at omdanne din seng eller sofa. Uanset om du leder efter en luksus, mod eller boho vibe, har disse puder dig dækket. Prissætningen varierer fra $ 35 til $ 45.

Hvis du er på udkig efter en tilsvarende overkommelig, men højere effekt måde at opgradere din seng, ikke se mere end denne $ 35 Hypoallergenic Microfiber King Duvet Cover. Dens Prime Day-aftale starter kl. 3:40 ET. Vil du have noget mere iøjnefaldende? Tjek disse sjove mønstre i PinkMemory Duvet Cover. De fleste mønstre i King er i øjeblikket $ 75, men dette dynebetræk er også en del af Prime Day. Du kan se efter sin aftale at rulle ud klokken 4:05 p.m. ET.

Opfrisk en gammel stol eller bænk med dette trendy fåreskind cover. Billede: Amazon
Opfrisk en gammel stol eller bænk med dette trendy fåreskind cover. Billede: Amazon

Decor

Prime Day er den perfekte mulighed for at tilføje dekorative stykker til dit hjem, der giver det en frisk følelse uden at tømme din tegnebog. For eksempel, hvis du har en stol eller bænk, som du er faldet i kærlighed med, tag denne Carvapet Luxury Soft Faux Sheepskin Chair Cover. Den kommer i en bred vifte af farver, alt for under $ 20 med yderligere Prime Deals kommer klokken 5 ET.

Ønsker du at hæve din vægindretning? Tag nogle af disse MELANNCO Flydende træhylder. De er tilgængelige i sort eller hvid til under $ 18, med yderligere Prime Day besparelser kl. 3:10 p.m. ET.

Hvis du leder efter indretning, der blander skønhed og nytte, vil du måske gerne få fat i Mydethun Moon Lamp Moon Light. Denne 3D-trykte lampe bringer etheriske, månevibber til dit rum for kun $ 17, med en ekstra aftale, der starter lige med kick-off for Prime Day kl. 3 ET.

Prime Day kan være din perfekte mulighed for endelig at retfærdiggøre at købe dig selv en Vitamix. Billede: Amazon
Prime Day kan være din perfekte mulighed for endelig at retfærdiggøre at købe dig selv en Vitamix. Billede: Amazon

Home tech

Hvis du ikke allerede har bragt kunstig intelligens ind i dit hjem, er dagens dagen. Echo Dot sælger for kun $ 30. Det er en lille pris at betale for en gadget, der pakker et kraftigt slag. Du vil blive forbløffet over, hvor ofte du finder dig selv at tale med Alexa for ting som morgendagens vejr, de seneste nyheder, opskrifter om opskrifter og mere.

Den Coleman RoadTrip bærbare grill er en anden Prime Day produktlancering, der hjælper dig med at udnytte sommeren. Det er en nem måde at tilføje grillfunktioner til selv den mindste gårdhave - eller din nærliggende park. Plus, det er $ 227 i dag, selv før Prime Day starter.

Ligesom Black Friday, kunne Prime Day være den perfekte mulighed for at få fat i det dyrt produkt, du har været i øjnene. Stop brydning med din gamle blender! Tag Vitamix E310 Explorian blender, en anden Prime Day lancering til $ 350.

Sådan kommer du ind på Prime Day

Prime Day er passende navngivet fordi - du gættede det! - Det er for folk med Amazon Prime. Hvis du ikke har en Prime konto, kan du stadig svinge nogle rabatter. Hvis du aldrig har tilmeldt dig en Prime-konto før, kan du starte en 30-dages prøve gratis. Der er ingen bedre tid til at få dig selv det $ 0 Prime medlemskab end lige nu, når du vil være helt klar til at score under det kommende salg.

Hvilke Prime Day tilbud håber du at finde? Er der nogle stykker til dit hjem, som du har ventet indtil i dag at købe? Har du nogle tips til at få mest muligt ud af dette store salg? Lad os vide i kommentarerne! Vi vil gerne høre, hvordan du bliver involveret i Prime Day. Og hvis du støder på nogle gode tilbud på varer til hjemmet, er du velkommen til at dele dem nedenfor. Vi ønsker, at alle Freshome-læsere skal score stort under Prime Day 2018!

Populært emne.