Amber Gardens Luksus Green Homes Reveal Bioclimatic Design

Hvad er den første ting du føler, når du går ind i et luksuriøst grønt hjem? Når det kommer til sammenlægning af funktion, alsidighed, æstetik og akustik, a luksus grønne hjem har overhånd over traditionelle beboelsesejendomme.

"Sand luksus er grøn" - lover Amber Gardens.

Siden verden er kommet langt, når det kommer til grøn arkitektur, begyndte beboelsessamfundene i Rumænien også at blomstre. Det første luksusgrønne boligområde i Rumænien, Amber Gardens, henvender sig til et voksende behov for ikke kun fysisk komfort, men også en psykologisk. Trækker sig inde i et af disse økologiske hjem, der stiger nær Rumæniens hovedstad, Bukarest, kan du ikke lade være med at føle dig godt tilpas, som om du kom hjem. Detaljer som vinduer og døre, der kan strække sig fra gulv hele vejen til loftet, eller vinduespladser i hvert soveværelse gør disse boliger perfekte til lykkelige og sunde familier.

Iagttagelse af det givne miljø og påvirkning af naturlige kræfter for at skabe et bioklimatisk design samt anvendelse af materialer, som hjælper med at nå den nødvendige termiske masse, var værktøjer, der bruges til at skabe et lydhørt arkitektonisk landskab. Den psykologiske komfort, der ledsager en grøn livsstil, understøttes af integreret bioklimatisk design.

Det betyder, at Amber Garden hjem er 10 gange mere energieffektive, 10 gange mere effektivt ventileret og 10 gange mere lydisoleret end det gennemsnitlige hjem.

Hver og en er omgivet af privatlivsbeskyttende evergreen planter, der også hjælper med at skabe et samlet kvarter design. I modsætning hertil blev årstidskrævende træer plantet inde i ejendommen for at hjælpe naturligt skyggeinteriør i løbet af sommeren og øge mængden af ​​naturligt lys filtreret inde i vintermånederne, når bladene falder ned til jorden. Kvarteret er designet til at bruge de naturlige vinde til fordel for det og lede forsigtigt brise langs blidt bølgende gader. Dette hjælper med at undgå at blader fra gaden blæses inde i vind og også naturligt ventilerer kvarterets gader.

Denne stadig stærkere passiv design er implementeret i boligbyggeri i håb om respekt for samliv med naturen. Amber Gardens er som et frisk pust over det overfyldte bylandskab. Forudsat for dem, der ønsker en behagelig livsstil, ikke langt fra byens trængsel, vil denne samling af 60 passive hjem i boligbygger Alesonors portefølje føles som himlen.

Passivhusdesign er for første gang gennemført inden for et storskala boligprojekt i Rumænien takket være den græske forretningsmand Leonidas Anastasopoulos og hans forretningspartnere. Varm og lidenskabelig når han taler om Amber Gardens, er Leonidas komfortabel med at eksperimentere til innovation. Med et glædeligt smil, der blomstrer på hans ansigt, fortæller han os, at et af hjemmene blev tilpasset med en vinkælder på ejerens anmodning. Sådan ved vi, at alsidighed er væld, når potentiale, design og kreativitet mødes. Høj kvalitet og respektfuld vision om en grøn fremtid kan ses i hvert hjem. Spredning over 250 kvadratmeter på en ejendom, der måler 650 kvadratmeter, vil hvert enkelt Amber Gardens grønne hjem låne deres ejeres unikke. Samfundet anslås at være helt bygget i 2016.

De første luksusgrønne boliger i Rumænien er beliggende i nærheden af ​​en skov og yderligere fordyber løftet om at levere grønne og sunde levende miljøer. Først for at opnå "Green Homes" -certificering fra Rumænien Green Building Council (RoGBC) anvender det grønne boligkompleks Amber Gardens passive husdesignelementer som: foto-voltaic og solpaneler, loftvarme og gulvvarme i badeværelserne, en varme pumpe, et varmegenvindende ventilationssystem, der holder interiøret ved konstant temperatur, anti-frysesystemer installeret for at holde hjemmet og garagen indgangen sikker om vinteren, centraliseret støvsugningssystem, der holder luften frisk og sund. Det hele tilføjer op til hjemmet, der bruger 90% mindre energi end konventionelle bygninger.

Efter at have vundet 1. præmie i den prestigefyldte årlige arkitektoniske pris i Bukarest i 2013, kommer det grønne beboelsesområde Amber Gardens til at blive hentet fra den smukke fossile træharpiks og indgår essensen af ​​Alesonors arbejde hidtil. Efter at have bygget boligprojekter som Clover Residence, Magnolia Residence, Ivi Office Residence, Almond Tree Residence, Amber Gardens afspejler essensen af ​​bygningsvirksomhedens kerneværdier og respekt for naturen, da gulvet repræsenterer essensen af ​​træerne.

Det Amber Gardens grønne boligområde nord for Bukarest blev fotograferet af Cosmin Dragomir, så vi kan alle tage en virtuel rundvisning i det første af 60 luksuriøse grønne boliger, der snart vil dekorere dette forstæderlandskab.

Nyd turen og lad os vide hvad indtryk Amber Gardens forlod på dig. Vi er nysgerrige efter at se, hvor mange af jer omfavner grønne byggeteknikker, så slip os en linje i kommentarfeltet nedenfor og lad os forestille os vores egen grønne fremtid!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar