Sprawling moderne Oceanfront Oasis i Libanon

Tilbring nok tid på Amchit Residence i Nahr el Mott, Libanon, og du kan bare finde dig selv, hvor du tænker på, hvor landet møder havet. Konstrueret af minimalistiske stålplader indesluttet af glas og trædæk, er denne spredende havnshave med tre niveauer designet af BLANKPAGE Architects beregnet til underholdning.

Frodige naturlige blade og et landskab fuld af citrus, oliven og havsaltede palmer omgiver den 430 kvadratmeter klipperide ejendom. Den beroligende, minimalistiske palette, der ses på hjemmets ydre, påvirkes af sand og havets naturlige nuancer. Bløde, neutrale hued møbler og tekstiler fremhæver træpaneler og stålbjælker.

Den eneste farvefarve i det åbne opholdsstue, køkken og spiseplads findes i mod turkise spisestue, der banker et ekspansivt rektangulært spisebord, der er langt nok til at sætte en fest på 20 eller flere personer. En håndfuld chrome-finish vedhængslyser svæver over stedets indstillinger.

Gulv til loft og væg til vægvinduer giver panoramaudsigt over Middelhavets horisont, og et skylight fra det flydende tredje niveau giver endnu mere lys til at oversvømme i løbet af dagen og giver et sømløst billede af nattehimlen, når solen trækker sig tilbage til månen.

MoreINSPIRATION
  • Oceanfront House bruger moderne design til at tilpasse sig landskabet
  • Charmerende Oceanfront Decor
  • Fortryllende Oceanfront Estate i Koh Samui, Thailand

Udendørs broer og trapperum forbinder de lavere niveauer og adgang til den private strand nedenfor. En hurtig jaunt op en lignende trappe fører til tagterrasse, skød pool og soveværelse.

Intet kan top de rolige, oceanfront udsigt over soveværelse. (Seriøst, hvem vil ikke vågne op til dette hver dag?) En kolossal kingsize-seng fra Californien, der er dækket af plys tekstiler i gradient nuancer af kobolt og himmelblå efterligner de naturlige omgivelser. Massive glasruder giver uhindret panoramaudsigt over Middelhavet, og man kan nyde udsigten og en kop kaffe udendørs på den private omklædningsbalkon.

Den strandpromenade-inspirerede udendørs gårdhave har 180 graders udsigt over Libanon kystlinjen. Chic lounge møbler pryder dæk til solnedgang cocktail parter og sen nat underholdende. Træbelægning fortsætter med at fortsætte fra interiøret for at modstå de naturlige elementer og bære med nåde over tid.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar