Forstærker barnets venlighed i dit hjem

Som moder til fire unge børn har jeg fundet ud af, at der er en klar forskel på den inspirerende virkning af et stilfuldt indretningsbillede og implementeringen af ​​stilen i mit eget rum og liv. Ofte er de to (foto og virkelighed) helt adskilte. Men der er sikkert opnåelige måder at undgå at ofre stil, mens de stadig opmuntrer og involverer dine børn i rummet. Ting går meget glattere, i hvert fald i min husstand, når børnets behov og naturlige tendenser overvejes i designet af vores hjem.

Stone Under Bar Counter.

Ikke alene lægger sten i køkkenet et godt teksturelement ind i et rum, hvor tingene har tendens til at være flad og skinnende, men det er også en fantastisk funktionel beslutning. At have sten installeret under en bar tæller (eller en ø eller en sit-in tæller, for den sags skyld) hjælper med at minimere scuff mærker, når børn sidder på afføring omkring morgenmad bar. Malede vægge viser skyggemærker og skåret maling over (meget kort tid), men denne stenindstilling vil vare og se godt ud i mange år. {Fundet på brooksandkendra}.

Heavy Duty Craft Table.

Dette hyggelige lille legeplads er forbedret ved at tilføje et stort håndværksbord, front-og-center. Ulemperne, men lystmalet stole, signalerer, at rummet ikke skal tages for alvorligt (hvilket det tunge bord kan virke som en selv), og der er masser af forsyninger på bordet, organiseret og klar til brug. Dette er et rent indbydende miljø til et heltids projekt eller et par hurtige minutter ... og alt imellem. Kreativitet opmuntres også via flere andre områder i rummet (fx vægkortet, det store spejl, det spiralformede topiary). Hvilken god plads til et barns fantasi at løbe fri!

Backyard Chalkboard.

MoreINSPIRATION
  • Hvordan man laver malingsdråbeindretninger til dit hjem
  • 10 DIY bordpladeborddesign til et nyt og sjovt nyt udseende
  • Spil træstole til dit barns værelse

Med et simpelt krydsfinerark og nogle udendørs maling blandet med tavlefarvet sandet fugemasse kan du opgrave din venlighed på din baggård i løbet af få timer. Dette er en perfekt måde at holde kridtstøvet fra din indendørs polstring samtidig med at børnene udforsker deres kunstneriske side, og fordi tavlen er designet til at være udenfor, skal den holde op i de kommende år. Den hængende kridtespand er et charmerende touch. {Fundet på projektdenneler}.

Oversized Gulvpuder.

Uanset om det er i et barns soveværelse eller i hovedstuen, er nogle få store, komfortable gulvpuder både indbydende og stilfulde. Børnene vil føle sig hjemme, når de har noget blødt at sidde, ligge og / eller lounge på, uanset om de er i deres private uafhængige leg eller blandt voksne og hele husholdningen. Bonus: De kan bevæge sig rundt nemt og kan sættes på plads lige så nemt! En god touch ville være at smide i en nærliggende kurv med et par udvalgte legetøj eller bøger for nem adgang. {Billede fra tara}.Canvas Drop Cloth Slipcovers.

Spild og pletter er en uundgåelig del af at have børn rundt. En vidunderlig måde at minimere stress for alle involverede på er imidlertid at gennemføre slipcovers på modtagelige møbler (fx spisestue). Canvas dragt klæder, der sælges i almindelige hardware butikker i maling sektionen, er billige, robuste og blekbare - en trifecta af veninder, vil du ikke sige? Som en ekstra bonus er dropdugene let at sy sammen, i modsætning til nogle tykke kludstoffer. Hvilken dejlig måde at hjælpe alle med at slappe af i spildbordet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar