Amsale Aberra's stilfulde New York Loft

Denne smarte og stilfulde lejlighed tilhører brudekjole designer Amsale Aberra. Lejligheden er beliggende i New York, på 5. etage i en industribygning i Garment District. Jeg har altid været nysgerrig at se, hvordan dit brudekjole designer er rigtigt. Disse designere er vant til at arbejde med hvid hele tiden med blonde og bløde materialer, og jeg spekulerer på, om de virkelig kan lide dette, eller hvis de ikke kan vente med at gå hjem og slappe af i deres enkle lejlighed.

Nu har vi endelig mulighed for at se på en sådan lejlighed. I dette tilfælde er lejligheden naturligvis lig med de materialer og strukturer, som designeren arbejder med. Indflydelsen er meget synlig. Bemærk, hvordan alle væggene er blevet malet i Benjamin Moore Super White. Det er svært at tro, at dette kun er en tilfældighed. Dette betyder enten, at denne designer virkelig elsker dette job, eller at tiden til at designe hvide brudekjoler har irreversibelt ændret deres opfattelse. Amsale Aberras lejlighed er meget smuk og har en yderst delikat indretning.

MoreINSPIRATION
  • En New York loft hvor arbejde og underholdning mødes i et stilfuldt og moderne design
  • En stilfuld loft i Minnesota med både fransk og New York-stil påvirkninger
  • Moderne og stilfuldt i hvid lejlighed med farvestråler

Indretningen, som du ser her, er skabt af indretningsarkitekt Vicente Wolf, som faktisk er Amsales nabo. De to designer arbejdede sammen og formåede at finde en fælles stil, som de begge var enige om. Bemærk hvordan teksturer og materialer er forskellige, men ser stadig godt ud, når de kombineres. Lejligheden har betongulve og hvide vægge, sarte gardiner og elegante og stilfulde møbler. {Fundet på k-interiør}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar