Et antitetisk Loft i New York

Loftet på billedet er bestemt et moderne sted, der trækker vejret og smag af modernitet ud over noget. Det er placeret på Broadway, New York og Studio MDA gjorde arbejdet. Som det blev indrømmet, kan designet betragtes som "antitetisk" til Manhattans Noho-kvarter og hvad står for åben plan. Denne luksuriøse ejendom afslører galleriagtig udsigt i de levende områder og adskiller sovepladser for at tillade identitet og privatliv for hver af dem.

Hensigten var fuldført, at adskille så meget som muligt, og resultatet er mere end tilfredsstillende. En af de mest attraktive dele af denne hems er legepladsen med kokongerne til læsning og afslappning med væggen der giver et hjem i hjemmet. Uanset hvor du ser, finder du mindst én ting, der trækker din opmærksomhed og indtryk.

MoreINSPIRATION
  • Moderne Schein Loft i New York
  • En spektakulær loft i New York, USA
  • New York-stil loft i Wien

Enten er det det indbydende legeplads lovende at tage dig til en anden verden, mønstre eller tegninger på væggene eller skjulestedene, der gør dig til at glemme alt andet. Kokonerne vækker ikke kun børns fantasi, men de tillader også voksne at drømme og huske om deres egen barndom og sandsynligvis sammenligne forskellene mellem da og nu. Hvert værelse har sin egen identitet og meget vigtigt, giver privatlivets fred. Hvert hjørne er et eksempel på stil, personlighed og moderne liv.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar