En kunstners hjem fyldt med levende accenter

En sådan mangfoldig blanding af elementer, påvirkninger og stilarter kunne kun findes i en kunstners hjem. I dette tilfælde er det sandt. Dette er hjemsted for den belgiske kunstner Isabelle de Borchgrave. Som du kan se, er den indvendige indretning på dette sted fuld af alle mulige farver, teksturer og påvirkninger. Der er elementer fra forskellige kulturer blandet sammen, og selv om det måske lyder som en kaotisk kombination, er det helt harmonisk og smukt kombineret.

Stuen har en pejs forsænket i væggen og med bogreoler på begge sider. I samme rum kan vi se, at der er en blanding af forskellige møbler. Der er store lounge stole, meget afslappende og komfortable, og de er også to store sofaer, der ligner de inviterer dig til at sidde og chatte. Den lave bord supplerer arrangementet smukke det genvundne træmøbler er meget smukt og kan også ses i de andre værelser også.

MoreINSPIRATION
  • Smal 5th Floor Lejlighed Fyldt Med Personlige Touches Of A Artist
  • Inde i en kunstners hjem!
  • 19 Kunstnerens Studios og Arbejdsområder Indretningsdesign Idéer

Selvfølgelig ville en kunstners hjem ikke være komplet uden et par personlige dekorationer og accentstykker. Her kan du se, at hjemmet er smukt dekoreret med en række bøger, malerier, skulpturer og andre kunstværker, der tilhører ejeren. De giver karakter til dette rum, og de bringer også alt sammen.

Det indvendige indretning er generelt i levende og farverigt, men ikke overdrevent slående. Hvert værelse har en god balance mellem neutrale og dristige nuancer af farve. Loftet og væggene er generelt malet i neutrale farver, og det er møblerne og de dekorative elementer og tilbehør der skiller sig ud. {Fundet på micasarevista}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar