Et Elitist Residence ved Joao Mendes Ribeiro

De huse, der har noget med digter, malere, kunstnere generelt har noget unikt, som fælleshuse ikke har, og at normale mennesker ikke deler. Det er som om deres kreativitet inspirerer alt rundt. Casa da Escrita, digter Joao Cochofel, er beliggende i Coimbra, Portugal.

Det er helt sikkert den slags hus, du bliver forelsket i, hvis du kan lide enkelhed, elegance og stil. Den hvide bindestreg svarer til det blå af himlen og det omkringliggende område og synes at afsløre en enestående funktion, som kun kongelige huse har. Ikke kun ydersiden er imponerende i sin enkelhed og elegance, indvendig viser den samme gode smag og stil, som kun store huse besidder. Huset er den bedste model, der kræver komfort og fleksibilitet, hvilket resulterer i forenkling af boligarealerne.

MoreINSPIRATION
  • Melbourne Kew Residence med pool
  • Kunstnerisk hjem i Cadiz af Pedro Ribeiro Pita
  • Burling Court Residence

Møblerne giver et tydeligt indtryk af at være omhyggeligt udvalgt til dette moderne rum, der ikke taber overhovedet det originale rums reference eller atmosfæren af ​​komfort og intimitet. Huset er også et åbent arkiv og en midlertidig bopæl for forfattere, boghyllerne i et rums hvide og eksponering af bøger som et bevis for den kunstneriske eksistens. I en sådan kunstnerisk bolig har du følelsen af ​​at du altid skal leve op til høje standarder, og det kan motivere. De sorte og hvide møbler fremhæver endnu en gang enkelhed og elegance af et elitistisk sted og den inspirerende luft, der hersker overalt. {Pics bydo mal o menos og fundet på archdaily}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar