En eksklusiv boligblok hvor du kan parkere din bil fra stuen [Video]

Parkering i byen er begrænset, og vi skal ofte gå unødvendige afstande, efter at vi parkeret vores bil på en bemærkelsesværdig afstand fra vores hjem på grund af den manglende plads. Selvfølgelig har de, der har de nødvendige ressourcer, deres egne parkeringspladser og garager. Men der er nu et nyt niveau af luksus, når det kommer til parkering af bilen. Dette er en luksuriøs lejlighedskompleks beliggende i Hamilton Parks i Singapore.

Det er en helt ny udvikling, der har 30 niveauer. Som du kan forestille dig, boede lejligheder i denne eksklusive bygning et sted mellem £ 6 og £ 15 mio. I betragtning af disse imponerende priser er det kun naturligt at få noget unikt i bytte. Lejlighederne er selvfølgelig fantastiske og luksuriøse, og der er endda noget mere imponerende end det. Indbyggerne i denne lejlighedskompleks har mulighed for at parkere deres biler fra deres stuer. Det lyder lavet, men det er meget rigtigt.

MoreINSPIRATION
  • En lejlighed med en stue gemt under sengen [video]
  • Lille lejlighed morphed i et rummeligt hjem [Video]
  • Eksklusiv lejlighed Egenskaber En sjælden pagani Zonda R som rumdeler

Skyskraberens designer udviklede en genial og innovativ løsning som et svar på den begrænsede parkering i byen. Bygningen giver mulighed for, at bilens ejere blot kan køre deres fantastiske biler ind i et biometrisk styret løft. Elevatoren er placeret i bunden af ​​bygningen. Så løfter elevatoren bilen og bringer den til ejerens lejlighed. Når du når dit hjem, kommer din bil også der. {Video from youtube}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar