Et udsøgt Middelhavet tilbagetog i Italien og en dammuso som ingen anden

Der er mange smukke steder at besøge i Italien, de fleste af dem i de store byer. Men for dem der ønsker noget andet og ønsker at undslippe hotellerne og tilbringe en mere afslappende ferie, er der også andre alternativer. Casa Albanese er en af ​​dem. Casa Albanian er en dammuso, en bygning, der typisk findes på Sicilien, som består af en naturhule, der er udvidet gennem århundrederne og generelt brugt som en lokal service.

Gennemført i 1998, resulterede projektet i oprettelsen af ​​et fantastisk middelhavsferie. Fundet på øen Pantelleria i Italien, blev dette sted designet af italienske arkitekter ASA Studio Albanese. Projektet bestod i restaurering og transformation af den oprindelige dammuso. Bygget med dobbelte mursten i mursten og obsidian var der svære niveauvariationer, og de var hver markeret af en mur.

MoreINSPIRATION
  • Middelhavet Casa Talìa på Sicilien
  • Enfamiliehuse omkring en middelhavshave
  • Ekstrem enkelhed og et meget indbydende design til denne Middelhavet Retreat

Det omkringliggende landskab er meget smukt og omfatter middelhavsvegetation med vinranker, oliven, huleøer og stikkende pærekaktus. Arkitekterne skulle genoprette flere dammusi, hvoraf de fleste blev delvist ødelagt. De tilføjede en række nye rum ved hjælp af de oprindelige konstruktionsteknikker. Til indretningen brugte de en palette af materialer, der primært omfatter sten. De indre og ydre rum er organiseret omkring en række indesluttede gårde, og der er en åbenhed, der karakteriserer hele området.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar