"Et møbel" kabinet

Jeg har altid ønsket ting, der er nyttige, som jeg kan bruge til noget, der har en praktisk anvendelse. For mig er det ikke brug for at have en meget smuk ting, for eksempel et møbel, hvis du ikke kan bruge det ordentligt og kun holde det i dit hus, fordi det er "Eucool" eller "fashionable". Derfor tiltrækkes jeg altid af usædvanlige, men meget praktiske ting, som jeg vil præsentere i denne artikel. Det er et projekt, der tilhører nogle koreanske fyre fra Kamkam studio, der har designet et meget fint møbel, noget der ligner et skab lavet af mange stykker, der er mindre og mindre.

Designerne sagde, at ideen til dette projekt var inspireret af navnet på de papirark, der er relateret til deres størrelse. For eksempel er A4-størrelse A3 foldet i to, mens A5 er A4 foldet i to og så videre. Nå, dette er en replika i møbler af dette princip, da hvert stykke er halvdelen af ​​størrelsen af ​​den ene ved siden af ​​den. Og her snakker jeg ikke kun om fronten, men også af bredden. Hvis du ser på disse møbler med hovedet lænet på siden, har du næsten indtryk af stigende trin.

MoreINSPIRATION
  • Skift et gammelt arkivskab til en praktisk opbevaringsenhed til garagen
  • Elaborate Magistral Cabinet af Sebastian Errazuriz
  • Praktisk Sequel Multifunktions Opbevaringsskab fra BDI

Alle komponenterne er let forbundet med metalforbindelser, som også kan fjernes, og hver lille terning kan bruges separat. På denne måde kan du bruge hele projektet som et skab, men du kan også bruge de andre mindre komponenter som skuffer eller individuelle opbevaringsenheder og en hylde eller et bord. Du kan nemt justere det til enhver form for rum ved at lave den rigtige kombination. Det er simpelthen fantastisk, hvor nemt det er, når du ser det, og hvor godt det ser ud i alle mulige kombinationer. Du har selv lyst til at spørge, hvordan har ingen andre tænkt på det hidtil?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar