New York Fifth Avenue 1049 Penthuse

Det er ikke så ofte, at vi finder lejligheder eller huse, der har et så interessant interiørdesign. Stilen er unik, og den er meget forskellig fra de fleste rum, vi har præsenteret. Dette er et penthouse, der kan findes i New York, på 20. etage i en bygning. Det er ikke, hvad du forventer at se de fleste gange, hvor du besøger en lejlighed i New York, og det gør det helt klart.

Penthouse er imponerende og ikke kun på grund af den indvendige indretning. Det er også meget rummeligt. Det har fire soveværelser og et stort medieværelse sammen med et elegant opholdsstue, et hjemmekontor, en spisestue, et køkken og alt andet, et hjem har brug for. Så er der også de fire terrasser, der gør dette sted endnu mere imponerende. Stuen er rummelig og den har en smuk pejs, der giver det et indbydende udseende. Stilen valgt til dette rum og for alle værelser er meget detaljeret og rig.

MoreINSPIRATION
  • Classic Penthouse med imponerende interiør
  • The Volney Penthouse i New York
  • Luksuriøs penthouse i New York

Dette er helt sikkert en luksus penthouse, men det henvender sig til en meget specifik type offentlighed. Det kræver en bestemt type person at sætte pris på og elske et sådant rum, når de fleste foretrækker et moderne og simpelt hjem, hvor fokus er på funktionalitet. Det er dog sjovt at se noget andet en gang imellem. Denne penthouse er helt sikkert anderledes. Medieværelset er meget stort og det har en terrasse, og soveværelserne har rummelige badeværelser med overdimensionerede badekar. Men indretningen er ikke den eneste imponerende egenskab. Hvis du træder ind på terrasserne, kommer du til at beundre vidunderlig udsigt over byen.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar