Et utroligt, helt fantastisk hus i London

Der er mange interiørdesigner, der tager vejret og værd alle opskrifter og beundring. Arkitekturen brugte de spektakulære møbler eller andre indvendige dekorative elementer eller de fantastiske kombinationer af farver, der alle bidrager til at få en vidunderlig indretning og afslappende atmosfære, som altid vil imponere dig.

Det er også tilfældet med dette utrolige og absolut fantastiske hus, der ligger i London. Hvid er den dominerende farve for alle rum i dette hus, som forstærker ideen om bred åben plads og lys. Du kan bemærke det hvide spisebord med stole eller det hvide tæppe, som har moderne følelse.

MoreINSPIRATION
  • Elegant London indretning
  • Elegant Brook House Interior Design i London
  • Luksus LA Ejendom med fantastisk udsigt

Hvid er også til stede i køkkenet, hvor man foruden de hvide køkkenmøbler kan beundre sit moderne design og elegance. Der er et soveværelse, der som et centralt stykke har en stor seng og et fantastisk hvidt, moderne loftdesign med mange lyspunkter.

Der er også to soveværelser, hvor sølv synes at være den foretrukne nuance for møblerne. I et af disse soveværelser udgør det en vidunderlig kombination med en lilla sofa. Badeværelset er også hvidt og fuld af lys. Du vil blive overrasket over at se, at alle disse fantastiske dekorationer er anbragt af et gammelt mursten traditionelt hus i London. {Billeder fundet på 1. valgmulighed}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar