En indvendig kig på Martin Carvajals hjem og livsstil

Martin Carvajal er en ung brand manager med en lejlighed i New York. / han blev født i Bucaramanga, Colombia, men flyttede til Bogotá, da han var 16. På 23 år gik han for at studere i Boston. Han havde altid en passion for New York og ønskede at besøge og bo der en dag. Hans drøm blev til virkelighed. Han har nu en dejlig lejlighed Williamsburg. At flytte der var en nem beslutning. Han kan virkelig godt lide New York, endnu bedre end Boston. Han savner sin familie, venner og vejret i Colombia, men det er grund til at fortryde noget.

Han blev involveret i modebranchen gennem en ven af ​​sin kæreste. På det tidspunkt betragtede han ikke det som et fast job. Han ventede på at få et rigtigt arbejde, men det skete aldrig. Mode blev lidt efter lidt en vigtig del af hans liv. Han ændrede job på et tidspunkt, men stadig i samme domæne. Selvom han fortsatte med at fortælle sig selv, måtte han skifte felt, den erfaring han havde i modebranchen var stærkere og holdt ved med at trække ham tilbage. Dette var både irriterende og inspirerende.

MoreINSPIRATION
  • Hvide enfamiliehjem af Martin Möstbock
  • Sportshal Sveti Martin af Sangrad
  • Den stilfulde Martin seng af Enrico Cesana

Han blev produktionschef, selvom han aldrig arbejdede i det pågældende felt. Han var heldig at have venner, der hjalp ham med at trække den af. Han fandt også en mentor, og på et tidspunkt blev han virkelig komfortabel med sit nye job. På dette område bliver han kreativ og kommer med nye ideer, og dette er et af de vigtigste aspekter, der gør ham til jobbet.

Martin forlod virksomheden efter fire år. Det var begyndt at være et gentagende job, og han gik efter noget lidt mere udfordrende. Han startede derefter et nyt firma med en af ​​hans venner. De laver tilbehør, hovedsagelig flagermus og baseball caps, rygsække og lignende varer. Martin fandt endelig det perfekte sted og det job, der passer bedst til ham. New York er stadig hans passion og han nyder at leve i sin lille, men inspirerende lejlighed.

Han blev produktionschef, selvom han aldrig arbejdede i det pågældende felt. Han var heldig at have venner, der hjalp ham med at trække den af. Han fandt også en mentor, og på et tidspunkt blev han virkelig komfortabel med sit nye job. På dette område bliver han kreativ og kommer med nye ideer, og dette er et af de vigtigste aspekter, der gør ham til jobbet. Den fulde samtale og flere billeder er live på Freundevonfreunden.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar