En interessant arkitekturmetode til et familiehus: KKC House

Japansk arkitektur firma No.555 afsluttet en moderne bolig med en original arkitektur i Fukushima, Japan. KKC House blev udviklet i stærk forbindelse med de omgivende naturlige elementer og løftes over det fundne for at skabe yderligere underholdningsrum for indbyggerne. Her er mere fra arkitekterne: "Than design fokuserer på at etablere et niveau af kommunikation samt et åbent fælles rum for familiemedlemmerne. Det beskyttede område, der genereres under husets krop, tjener som et stort multifunktionelt område til udendørs aktiviteter. Læs som et par lineære volumener, den stilede bolig har hide-away vinduer, der etablerer et højt privatliv for det indenlandske rum indenfor. Separeret af en spinalgade, der er åben for elementet, definerer designet de offentlige programmer (stue, spisestue, køkken) fra soveværelserne”. En minigolfbane til børnene er integreret i en kløft, som visuelt forbinder de to volumener og giver naturlig dagslys til det omgivende interiør.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar