Et gammelt lager blev til en hyggelig hems

Vi klarer altid at finde det perfekte hjem. Det er enten fordi vi har uheld eller fordi vores standarder ikke svarer til hvad markedet har at tilbyde. I sådanne tilfælde er der ingen grund til at være trist og give op. Det er mere som en invitation til at starte dit eget projekt. Uanset om du beslutter dig for at bygge dit eget hjem fra bunden eller bruge noget, der allerede eksisterer, og vende det til det hjem, du har altid ønsket, er det et meget inspirerende projekt. Denne særlige loft, du ser i billederne, er ikke fra et lejlighedskompleks men fra et gammelt lager.

Faktisk er det en meget interessant transformation. Denne plads plejede at være og gammelt lagerhus, og som du kan forestille dig, var det ikke egnet til at leve. De nuværende ejere havde dog en anden plan for det. De besluttede at købe lageret og give det et nyt udseende. Desuden besluttede de at vende den grimme plads til et farverigt og indbydende hjem. Så rummet gik fra at være og gammelt lager til at være en smuk loft. Det tog ejerne meget mod at starte et så komplekst projekt.

MoreINSPIRATION
  • Gammelt lager blev til et loft med indvendig domstol og glas tag
  • Moderne Loft i en tidligere Warehouse Building
  • Rummeligt lager loft i Hong Kong

De måtte genoverveje alt. Hvad de havde i begyndelsen, var bare et tomt rum, der ikke så godt ud. De havde brug for at omstrukturere alt og til at lave en plan og et design, der ville give dem mulighed for at omdanne dette rum til et hjem. Som du kan se lykkedes det at gøre et godt stykke arbejde. Loftet er farverigt, moderne og meget indbydende. Det er stort set umuligt at forestille sig, at det plejede at være et andet rum. {Pics by Ferdinand Graf Luckner}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar