En uventet, men meget behagelig blanding af stilarter i en Manhattan lejlighed

Denne to-soveværelse, to-badeværelse hems kan findes i Noho, Manhattan, New York. Det er en rummelig lejlighed med en stor stue. Men det er ikke bare den størrelse, der fangede vores øje. Dette sted har også et meget interessant indretning. Blandingen af ​​stilarter er noget uventet. Det er ikke en typisk moderne New York lejlighed, og det gør det muligt at få karakter og personlighed.

Der er mange ting at sige om dette sted så lad os begynde med køkkenet. De udsatte murvægge er helt sikkert en meget interessant funktion. Den sorte accentvæg introducerer en meget anden form for udseende, men i kombination møder disse påvirkninger i midten i form af enkle møbler med træplader og rustfrit stål.

Trægulvet har også et usædvanligt udseende og en tekstur, der får denne plads til at føle sig varmere. Stuen er enorm. Som følge heraf var det nemt at afgrænse specifikke områder med forskellige funktioner. Spisepladsen er også integreret i dette rum.

MoreINSPIRATION
  • Vintage studio lejlighed i New York
  • Spektakulær lejlighed i New York
  • Chic og stor lejlighed i Nolita, Manhattan

Et afslappet opholdsområde indtager et hjørne af opholdszonen. Det er et rum, der har to hvide sofaer suppleret af en meget behagelig bænk, et vintage sidebord, der faktisk oprindeligt var et kuffert og nogle komfortable pude tilfældigt smidt på gulvet.

De store sorte søjler og bjælker definerer dette rum som industrielt stil, mens resten af ​​funktionerne gør det til at virke mere som et hjem. Soveværelserne er de enkleste værelser i denne lejlighed. Mest hvide, de har smukke vintageaccenter i form af elegante lænestole eller kommoder. {Fundet på webstedet}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar