Ananda I Himalaya luksus spa

Ananda I Himalaya er et luksuriøst kursted beliggende tæt på den mytologiske by Rishikesh. Det er omgivet af den smukke Sal skov og beliggenheden sammen med indretningen er en invitation til afslapning. Dette luksuriøse resort er et retræte, der er perfekt til dem, der har brug for at genoprette deres energi og skabe balance i deres økosystem.

Udvej bruger de helbredende principper i øst og vest med et specifikt fokus på ayurveda og aromaterapi, alt sammen kombineret med moderne spa-teknologi. Efter et par dage der kan du føle harmonien mellem sind, krop og ånd. Feriestedet ligger på 100 hektar med skov, så beliggenheden er perfekt til afslapning. Forbindelsen til naturen er en smart tilføjelse.

MoreINSPIRATION
  • Luksus Mountain Hotel I Himalaya
  • Huntington - et luksushotel
  • Luksus Caribiske Ocean Club, Bahamas

Feriestedet åbnede i september 2000, og det omfatter et restaureret Viceregal Palace, verdensklasse spa, 75 deluxe værelser og suiter og 3 private villaer med en utrolig smuk udsigt over Ganges-floden og nærliggende bjerge. Gæsterne kan forynge sig i den 24.000 kvadratmeter spa med et omfattende udvalg af behandlinger i de 21 behandlingsrum og 4 høringsrum. Udvej tilbyder også luksuriøse hydroterapi faciliteter, et Beauty Institute, udendørs temperatur-kontrollerede swimmingpool, sauna, dampbad og fuldt udstyret gymnasium. Selv tanken om det slapper af dig.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar