Anders 56w skydedør medie kabinet

Denne enkle men meget specielle møbel blev inspireret af arbejdet fra det 20. århundrede, den amerikanske designer George Nakashima. Det er en del af Anders-samlingen, der også indeholder andre lignende genstande som Anderssengen, Anderssengen til børn, Anders-kommode og Anders natbordene.

Medieskabinet er et meget solidt møbelstykke med et kompakt design og funktionelle skydedøre. Skabet har også en meget smuk olie-og voks finish. Det er subtilt, men det skaber et meget smukt og unikt udseende, der udsætter delikat trækornet af hvert stykke. Dimensionerne på dette medieskab er 56w x 20d x 28h. Skydedørene åbner 110 grader, og det har også to justerbare hylder.

MoreINSPIRATION
  • DIY flydende mediekabinet
  • Multimedieopbevaringsskab med 36 justerbare hylder
  • Traditionel Media Gaming Console

Skabet er lavet i Vermont, og det er en sand klassiker. Det har detaljer som mortise-and-tenon snedkerarbejde og det er lavet af solid valnød. Anders medieskabinet fås i to farver: massiv kirsebær og massiv valnød. Begge versioner er lige så funktionelle og smukke.

Skabet ville være en meget praktisk tilsætning i et traditionelt hjem, som et opbevaringssted i stuen. Du kan endda bruge det som et tv-stativ. Det er et af de møbler, der med succes kombinerer ser ud med effektivitet. Du kan bruge den til at gemme bøger, blade, cd'er, dvd'er eller andet. Kombiner det med de andre elementer fra samme kollektion for et matchende look.Availablefor 2,299 $.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar