En anden kirke ombygget til et smukt hus

For få måneder siden har vi dækket fire kirker omdannet til smukke hjem. Dette er Cottekill Kirke og Hus. Vi finder normalt ikke sådanne kombinationer. Det er normalt den ene eller den anden. Ikke mange mennesker vil faktisk gerne bo i en kirke. Men i dette tilfælde er det ikke en konventionel kirke. Faktisk tilhører denne bygning i øjeblikket Potter Ayumi Horie. Hun købte stedet for ti år siden, da det var en simpel kirke.

Bygningen er beliggende i Hudson Valley. Den nye ejer besluttede at renovere det. Hun besluttede også at leve i den. Som følge heraf blev det del kirke og del hjem. Hun inkluderede endda et studie derinde. Ayumi Horie besluttede at sælge stedet. Kirken, huset og studiet kan være et godt tilbagetog og inspirerende arbejdsstue for kunstnere. Bygningen har også potentialet til at blive renoveret og omdannet. Det har en unik historie og potentialet til at blive endnu mere, end det er nu.

MoreINSPIRATION
  • Det ultimative ukonventionelle hjem: Kirken omdannet til et familiehus
  • Kirke ombygget til et moderne hus
  • Kirken omdannet til boghandel i Holland

Før renovering.

Ayumi håber, at de nye ejere vil beslutte at fortsætte med at skabe kunst. Projektet, hun skabte og udviklede, er unikt. Det viser os, at en kirke kan være så meget mere, end vi tror. Faktisk tror jeg, at vi alle kan acceptere, at den mistede det meste af sin oprindelige hensigt. Det blev omdannet til noget mere personligt. Det er et sted, hvor kunst og spiritualitet kombineres, og nogle mennesker søger præcis det. Medmindre bygningen vil blive fuldstændig ødelagt, vil den stadig have en del af sin oprindelige charme og historie.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar