En anden hawaiisk villa: Honu Kai

Disse fantastiske villaer fra Hawaii har fascineret os siden i går, og vi fortsætter med at udforske flere ferie muligheder i de smukke øer. I dag har vi fundet Honu Kai, som er et smukt balinesisk stilhjem, der er velsignet med panoramaudsigt over tre øer fra den grundlæggende beliggenhed på Mau's berømte vestkyst.

Villaen kan rumme op til 4 gæster og den natlige afgifter for booking dette falder et sted mellem $ 1100 og $ 1800. Hele strukturen er lagt ud på en enkelt etage for nemheds skyld, og gæsterne får mulighed for at nyde poolterrassen, som også indeholder visse spisesteder. Væggene er fuldt udtrækkelige, og det er derfor aldrig udenforlivets udeliv.

MoreINSPIRATION
  • Lahaina View Villa i Hawaii
  • Clover House lavede Katsuhiro Miyamoto & Associates Dig Deep
  • Smart Moderne Residence i Polen

Det er et meget smukt og moderne hus. Det har et meget flot design, både hvad angår udvendigt design og indretning. Hvert værelse som et specifikt udseende, en anden atmosfære og indretning. Men hvad de alle deler til fælles er den moderne og enkle stil. Det er dejligt, hvordan alle materialer og mønstre arbejder sammen og danner et komplet og ækvilibreret billede.

Og alle de forskellige farver arbejder også sammen for at danne komplementære og farverige billeder. Det er et smukt design, moderne og elegant og også stilfuldt. Ligesom det andet hawaiianske hus, der blev præsenteret for lidt siden, er dette meget farverigt og det ser meget frisk og dynamisk ud. Det er et perfekt sted for holydays, til sjov og afslapning.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar