Et andet hus fra Apollo Architects i Tokyo

Denne gang præsenterer jeg dig et hus, der fra ydersiden ser næsten ud som en mørk rød terning. Denne bolig placeret på et 55 kvadratmeter område blev designet af Apollo Architects & Associates - Satoshi Kurosaki i Bunkyo, Tokyo. På trods af at dette er en ny konstruktion, formåede arkitekterne at skabe indtryk af, at det allerede har været en del af dette kvarter i nogen tid. Disse store vinduer hjælper os med at kigge inde i det interessante design, der vælges af ejeren og indretningsarkitekterne.

Klienten, som arbejder som leder af et forlag, ønskede at leve sit liv omgivet af hans yndlingsbøger og personlige genstande, så syntes det at være ideen om at indarbejde masser af hylder i husets struktur. Med et begrænset budget til rådighed, lykkedes arkitekterne at bygge dette hus med naturlige materialer som træ og beton, men også stål. Da huset ikke er møbleret, var det for mig en udøvelse af fantasi at billede hele huset fyldt med møbler, apparater, planter og dekorative genstande.

MoreINSPIRATION
  • Kompakt bolig i Tokyo af Yoritaka Hayashi Architects
  • Panoramaudsigt på Vista House i Tokyo
  • Hus i Galicien af ​​A-cero Arkitekter

Jeg kiggede forsigtigt og på skitserne så jeg kun et soveværelse, placeret i stueetagen nær indgangen og i ryggen et badeværelse og et vaskerum. Selvfølgelig har entreen masser af indbyggede træhylder, og også en trappe, der fører os ovenpå, på første sal. Her kan vi se et simpelt køkken placeret i et hjørne og et stort åbent rum måske til spisestuen. Ovenfor er der et andet rummeligt sted; måske er det stuen, fordi det vil være meget interessant at have et værelse med udsigt over byens udsigt ovenfra. Hvis det ikke er nok, fører en udvendig trappe os på bygningens tag, hvor der kunne arrangeres en terrasse, et sted at nyde solen og udsigten.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar