Et andet moderne privat hus beliggende i Suffolk, UK

Der er masser af interessante designs til moderne hjem. De har normalt nogle fælles elementer, såsom designens enkelhed, funktionaliteten og den permanente forbindelse mellem indvendige og udvendige rum. Denne særlige bolig er ikke anderledes.

Dette er et privat hus, der er beliggende i Suffolk, Storbritannien. Boligen er designet af Strom Architects, og det er en rigtig skønhed. Klienten anmodede faktisk om et landsted, men ikke den traditionelle type, men en mere moderne. Han ønskede et fredeligt sted, hvor han kunne slappe af og meditere, et sted der kunne kaldes hjem. Arkitekterne besluttede at gå med et lineært design, der ligner en lang hytte.

MoreINSPIRATION
  • City View Residence House Beliggende i Austin Texas
  • Iøjnefaldende moderne hus beliggende i Charlotte, North Carolina
  • Et moderne hus beliggende i Long Island, New York

Det sted, hvor denne bolig er beliggende, præsenterede allerede eksisterende fonde, ruiner og nogle lave vægge fra et hus, der plejede at sidde der, og som brændte ned for otte år siden. Webstedet omfattede også en eksisterende udendørs pool, der er bevaret.

Arkitekterne besluttede også at bevare de øvrige eksisterende elementer for at markere webstedets historie. Den nye bolig er bygget over ruinerne og orienteret mod sydvest. Der er en meget flot sammenstilling af de gamle ruiner og den nye bygning. Det er som fortiden og nutiden endelig mødtes, og dette er barrieren mellem dem. {Foudn on archdaily}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar