Et andet moderne residens i Maryland

Dette moderne hus er beliggende i Bethesda, Maryland, og det er designet af David Jameson Architect. Det hedder BlackWhite Residence, et navn der udtrykker ideen om kontrast, som ligger til grund for dette koncept. Huset er ikke en helt ny bygning. Det blev skabt sagsøgt murværkskal af et allerede eksisterende hus. På denne måde blev ruinerne brugt til noget produktivt og det nye hus opstod fra resterne af en gammel.

For at opnå et moderne design skulle hovedniveauet blive renoveret, mens et andet niveau også blev tilføjet. De to niveauer er naturligvis ikke ens, og den anden har betydeligt mindre fodaftryk. Første niveau ligner en simpel hvid kasse. Det har små vinduer og et meget kompakt udseende. Det andet niveau er derimod en serie af fire glas-templer, der kommer fra den hvide base.

MoreINSPIRATION
  • Den moderne Jigsaw Residence i Maryland
  • Moderne opholdssted med en bro-lignende stue
  • Moderne familiebolig passer perfekt til hvert medlems behov og præferencer

De fire glasstrukturer er uafhængige af hinanden, og de er separate mængder. De er forbundet sammen af ​​en cirkulationskerne kæmmet i sort, der strækker sig til vugge hvert rum. Disse glas templer samler naturligt lys om dagen og de lyser ind i mørket om natten.

Selvom jeg virkelig kan lide design og den moderne tilgang, har jeg stadig svært ved at forstå funktionaliteten af ​​de fire glasstrukturer. De synes ikke at blive brugt af nogen, og det virker som en spild af ressourcer til at skabe dem bare for designet. {Fundet på samtidige}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar