Et andet projekt fra arkitekt Robert Gurney: The Wissioming Residence

Denne Wisioming Residence i Glen Echo, Maryland er designet af arkitekt Robert Gurney. Denne husstand er beliggende i et skovområde med udsigt over Potomac River. Byggeprocessen var beregnet på ikke at skade miljøet. Denne nye bygning besidder fodaftryk af et allerede eksisterende hus som et forsøg på at minimere forstyrrelsen af ​​det naturlige miljø.

Strukturelle støbte betondele blev brugt til at hæve bygningen, der danner vægge og gulve. Også meget glas og træ blev brugt til byggeri for at give et moderne udseende og en fin finish. Elementerne af modernisme kan findes udenfor og iside. Moderne møbler, komfortable sofaer, lyse farver styrker hjemmets tema.

Træ sidespor kombineres med bløde grå terne belagt rustfrit og sort stål vinduesrammer for at blande perfekt med den ydre farve og materiale pallete, grus, bluestone og vand er også en del af det. Lyssystemet er også meget moderne og geniale. Små spotlights på Ce-loftet fungerer som vejledning gennem hele stedet.

MoreINSPIRATION
  • Moderne Hus i Delaware af Robert M. Gurney
  • The Modern Crab Creek House af Robert M. Gurney
  • The Peterson Residence af Robert Gurney Architects

Materialer, der bruges i interiøret som aluminium, hvid eg, der anvendes til møbler og terrazzo gulve, kompletterer detaljerne i denne sublime minimalistiske fristed, hvor du har mulighed for at fokusere på dig selv og på naturen. En perfekt symbiose mellem det omgivende naturlige miljø, der omfatter dig et harmonisk habitat, hvor naturens cyklusser også er dine cyklusser, genopliver igen og igen om foråret. {found on contemporary}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar