En anden stilfuld 6-værelses lejlighed med svensk touch

Denne farverige og stilfulde lejlighed er beliggende i Vasastan, et distrikt i Stockholm, Sverige, også kendt som Vasa City. Lejligheden har en stue på 146 kvadratmeter og indeholder 6 værelser og et køkken. Det ligger på 5. sal i en 5-etagers bygning, der blev bygget i 1904, og den er på markedet for en pris på 10 millioner €.

Denne dejlige penthouse-maisonette har også to tagterrasser. Når du kommer ind, er der en hal, der fører til et åbent område, der omfatter køkken og spisestue. Køkkenet er indrettet i sort og hvid og har høje skabe og masser af opbevaringsplads. Den er udstyret med kogeplade, emhætte, ovn, konvektionsovn, køleskab, fryser, vin køler og to opvaskemaskiner. Spisepladsen har et bord, der kan sidde 10 personer og har også adgang til en af ​​lejligheden to terrasser.

MoreINSPIRATION
  • Stilfuld hjørne lejlighed med en lys interiør indretning
  • Stilfuld 3-værelses lejlighed i Stockholm
  • Stilfuld svensk lejlighed til salg

Lejligheden har fire soveværelser, alle rummelige og indbydende. Den indvendige indretning i hele er enkel, lys og klassisk. Bygningen tilbyder også et vaskerum i kælderen med vaskemaskine, tørretumbler og strygefaciliteter. Hele bygningen er blevet restaureret i 1981-82, men lejligheden gennemgik også nylige renoveringer. Det er en moderne ejendom med et smukt og stilfuldt interiør, og det ville gøre en vidunderlig familiebolig. Placeringen er også stor, tæt på restauranter og andre faciliteter. {Fundet på Perjansson}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar