Lejlighed Anatol Frankrig - en privat bolig domineret af elegance og klassiske træk

Lejlighed Anatol France ligger i Mexico City, Mexico, på trods af sit vildledende navn, en privat bolig. Den blev designet af Kababie Arquitectos, og den blev afsluttet i 2012. Den valgte stil for projektet er eklektisk: en blanding af moderne, moderne og klassiske træk. Det overordnede design er meget smagfuldt og elegant.

For dette projekt forsøgte arkitekterne at gøre boligen til en afspejling af klientens identitet, hvilket er deres vigtigste egenskab for alle projekter for den sags skyld. Arkitekturen og indretningen tager fat på personlighed og karakter af klienten, og alle elementer vælges i overensstemmelse med disse detaljer.

MoreINSPIRATION
  • Ultramoderne Residence i Frankrig med åbenhed og elegance
  • En klassisk bolig fra 50'erne omdannet til et moderne hjem
  • New Zealand Residence kombinerer vertikal arkitektur med dejlige ergonomiske funktioner

Boligen er beliggende i Polanco og har to niveauer. Klienten er en enkeltmand, så alt inde var designet til at passe til hans livsstil og til at imødekomme hans behov. Spisestue og opholdsstue er en dobbelt højdeplads og det er centrum for hele bopælen. Det var store vinduer, og den valgte farvepalette indeholder varme, jordiske toner, der skaber en meget elegant og behagelig atmosfære.

Den samme farvepalette blev også brugt i resten af ​​rummet og boligen blev et sammenhængende rum med en harmonisk indretning. Der er også nogle få farverige accenter i hele, hovedsagelig i form af kunst. Andre funktioner, der skiller sig ud, er det håndlavede tæppe og den specialfremstillede bogreol fra soveværelset.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar