Lejligheden bliver industrialiseret efter en moderne remodel

Da det unge par gik til SHED Architecture and Design for at få hjælp til deres remodel, var holdet glad for at få et så usædvanligt og opfindsomt projekt. Det Seattle-baserede firma søger altid nye designudfordringer, og dette projekt var bare hvad de er gode til.

Klientens anmodning var at omdanne denne 1.702 kvadratmeter loft til et enestående hjem ved at udnytte de eksisterende definerende elementer og inkorporere nogle nye også. De ønskede, at dette rum havde et originalt layout, i modsætning til den sædvanlige slags.

Parret ønskede en udsat indgang og en overdimensioneret hallway og ønskede ikke en masse lagerplads hele vejen igennem. De ønskede også, at de oprindelige industrielle elementer blev bevaret og anvendt i designet.

Derfor er det muligt at give lejlighederne en stærk industriel stemning som f.eks. Betongulve, et zinkbelagt loft og sorte stålstråler. Nye tilføjelser understreger den unikke karakter af hjemmet og omfatter elementer som betonsten, rustfrit stål og sorte ståloverflader.

MoreINSPIRATION
  • Lejlighed Remodel gør fuld brug af lokale ressourcer
  • Apartment Remodel afdækker sin historie og genopretter sin charme
  • Moderne lejlighed med en blanding af mosaikgulve og udsatte træbjælker

Køkkenet mangler den sædvanlige mængde lagerplads. Det er for det meste defineret af en mursten backsplash, der koordinerer med skillelinjen og øen. Den tynde rustfrit stål bordplade koordinerer med apparaterne. Køkkenøen fordobles som en bar og indeholder en indbygget mikrobølgeovn, der får sin kraft fra den krøllede ledning fastgjort til loftet. Øen indeholder også værdifuld opbevaring til køkkenet. Den geometriske tapet blødgør udseendet lidt, men holder indretningen sammenhængende.

Metalletrappen har en niche nedenunder, der tilbyder opbevaring til cykler og en træhylde til visning og opbevaring af bøger og andre genstande.

Det øvre volumen er helt udsat for det sociale område under og de store vinduer. Det får sit naturlige lys fra den del af lejligheden og på grund af loftet har et mere udpræget industrielt udseende.

Trappen er det afgørende træk for gangen, som som nævnt har et åbent design. Der er ingen væg til at adskille gangen fra soveværelset, og det skaber en meget afslappet stemning, selv om det ofrer privatliv. Et synligt klædeskab giver soveværelset en mere intim stemning. Andre elementer som området tæppe eller træmøblerne blev medtaget i designet i et forsøg på at varme op i atmosfæren og for at få rummet til at føle sig behageligt og hyggeligt.

Designet er virkelig interessant samlet, og de mest interessante portioner er dem, hvor forskellige materialer skærer, såsom træ og beton i tilfælde af denne skoopbevaringsplads eller metal og træ.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar