Paris Apartment kombinerer rustikke charme, moderne stil

Beliggende i Le Marais, et historisk kvarter i Paris, blev denne charmerende loftslejlighed renoveret for at kombinere sin oprindelige karakter med frisk, moderne stil. Balancen af ​​rustikke og moderne blev opnået ved at inkorporere råmaterialer og en neutral farvepalet.

Arkitekt Margaux Beja centreret Lejlighed Saint Paul omkring de ufærdige bjælker, der spænder over lejligheden. Hun skabte kontrast ved at bruge moderne elementer som en stål- og glasvæg, som adskiller de levende områder fra det lyse soveværelse.

Et andet centralt punkt i denne Paris-lejlighed er dens "tekniske væg", der skjuler badeværelset og vaskerum. Konstrueret af solide valnødspaneler, tilføjer det både varme og en industriel stemning til det primære boligareal.

Moderne møbler i sort, træ og neutrale toner tilføjer en minimalistisk appel. Resultatet er et behageligt rum, der giver lige opmærksomhed til arkitekturen i den historiske bygning og modernismen af ​​møblerne. [Fotografi af Alexis Cottin og Julien Fernandez]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar