Hyggelig lejlighed med industrielle og skandinaviske accenter

Urban lejligheder har sjældent den varme og hyggelige atmosfære, som normalt er specifik for landdistrikterne. Det er dog muligt at overføre disse karakteristika fra en bygning til en anden. Lejlighed UV designet af Open AD - Arkitektur og Design er et bevis på det. Lejligheden er beliggende i Riga, Letland og blev designet i 2015. Projektet var fokuseret på genopbygningen af ​​tre byhusbygninger, hvoraf den ene huser denne hems lejlighed.

Dsigners benyttede sig af, at lejligheden har et højt loft for at give det et særligt interessant udseende. De valgte en industriel stil for rummet med hollandske og skandinaviske påvirkninger. En nøglefunktion for det sociale område er tilstedeværelsen af ​​udsatte murvægge. De er fremhævet af de sorte møbler, der giver en ren og stærk kontrast.

Et lille spisebord til seks er placeret foran vinduet. Det udnytter den lyse og friske udsmykning, og det giver pladsfølelsen ekstra hyggeligt takket være sin naturlige træplade. Samtidig opretholder metalrammen og vedhængslampen det industrielle udseende.

Den sorte køkkenø fungerer som en rumdeler, der adskiller funktionerne og tjener et dobbelt formål. På den ene side har øen en indbygget vask og kogeplade, der laver madlavningstilbehør. På den anden side har den en bar-højde bordudvidelse, som lader den bruges i kombination med barstole. Dette giver det en uformel appel, der passer til en underholdningszone.

MoreINSPIRATION
  • Moderne-industrielle hus med sofistikerede dekor accenter
  • Hyggelig hjørne lejlighed med tre balkoner
  • Tilføj karakter til dit køkken med industrielle vedhængslygter

De sociale og private rum er adskilt af en gang. Der er en rigtig interessant og glat overgang mellem disse to zoner. Du kan se, hvordan murstenene slutter at skabe plads til metal- og glasskillevægge, og hvordan de gradvist bliver til glatte malede vægge.

De skillevægge og døre, der er monteret her, ligner shoji-skærme. De ser rigtig hyggeligt og indbydende ud og tilbyder privatliv uden at dele pladsen på en meget definiteve måde. De er en passende mulighed for soveværelser generelt.

Soveværelset har hvide undergrundsfliser og meget små møbler. Vasken er monteret på væggen og har en opbevaringshylde nedenunder, og der er ikke meget andet at se herinde. Rummet holdes for det meste åbent og kluterfrit.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar