12 måder at dekorere dine Apothecary krukker til foråret

Hvis du har dekoreret dit rum for længe, ​​kender du sikkert værdien af ​​de indretningstykker, der kan ændres og omindrettes for at passe til lejligheden eller sæsonen. Kranse viser gyldne blade og derefter røde bær og derefter pastellblomster. Billedrammer roterer gennem citater om sol og sne og jul og forår. Vaser holder stolt en gren og blomstrer den næste.

De grundlæggende stykker forbliver ens, hvilket gør indretningen overkommelig og nem for enhver tegnebog. Derfor vil du investere i nogle apothecary krukker, hvis du ikke allerede har det. Der er så mange måder, du kan fylde dem og så mange steder du kan vise dem, de er næsten lige så nødvendige som kastepuder. Se på disse 12 måder at dekorere dine apotekskrukker til foråret, bare hvis du har brug for lidt mere overbevisende.

Der er ikke noget som et lille strejf af grønt for at bringe foråret til noget rum. Næste gang du stirrer på de potteplanter eller mini bregner, så tag et hjem til at lægge i din apotekskande. (via Maison de Cinq)

Du tror måske, at flydende blomster tilhører bryllupsservicetabeller. Men de kan se lige dejlige i en apotekskande på dit eget spisebord. Brug dine yndlingsblomster eller endog tørringsroser fra Valentinsdag. (via Tikkido)

Varmere vejr påberåber tanker om perfekt sød og tærte limonade i det varme solskin. Følg disse citrusagtige tanker ved at fylde dine apotekskande med citroner og limer. De lyse farver vil helt sikkert indgyde din indretning med lidt forårsenergi. (via 33 nuancer af grønt)

Påske er den vigtigste ferie om foråret, så er du velkommen til at fylde dine krukker med pastellæg. De kan være plastæg til show, eller du kan bruge dem til at gemme din smukke pastel påske slik.

Lad os ikke glemme St. Patrick's Day selv! Hvis du fejrer en irsk arv, skal du bruge gumballs eller jellybeans til at skabe regnbuer i dine apotekskande. Ikke alene vil de være så farverige, dine børn hjælper dig med at bortskaffe candy efter ferien er overstået. (via usædvanlige designs)

Leder du efter et apoteket jarfiller, der læner mod naturlige farver og teksturer? En faux reden er kun den ting at gøre dine forår krukker sæsonmæssigt passende, mens du forbliver neutral. (via Cedarwood bryllupper)

MoreINSPIRATION
  • Fyldning af apoteker Jar: Idéer og inspiration
  • 6 måder at dekorere med Mason krukker
  • Tjek disse 40 måder at udfylde dine apothercary krukker

Det er så sjovt at dekorere med kaniner om foråret, så hvorfor ikke gå alt ud? Splurge lidt på dine yndlingsfigurer og læg dem i dine apotekskande med en smule fauxgræs og måske nogle blomster. (via maj dage)

Taler om kaniner, figurer er ikke de eneste kaniner, der kan vises. Brug chokoladebeholderne til at give dine krukker lidt mere af et familievenligt udseende.

Teacups prale normalt dejlige blomstermønstre i smukke pastell nuancer. Stak dem i dine apotekskande og dit rum vil være egnet til den smukkeste fjederte fest nogensinde. (via Bella's Rose Cottage)

Der er noget at sige for enkelhed i udsmykning. Fyld dine krukker med feellys for at holde den magiske gnistre i din indretning, men ikke i en julagtig slags måde. (via Kelley Nan)

Du har sikkert set et apoteket jar terrarium før, så dette vil ikke overraske dig. Men det er stadig et klassisk jarfyldstof, der vil bringe nogle levende grønne ind i dit hjem og give dig en forårshobby. (via Etsy)

Selvfølgelig behøver du ikke bruge penge til at fylde dine apotekskander overhovedet. Brug de faux blomster du har i forår farver og stjæle pastel pom poms fra dine børns håndbagse for at gøre en smuk krukke på den billige. (via The Real Thing med Coake Family)

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar