Appetitvækkende Pizza sovepose

Pizza er en af ​​de mest foretrukne typer fødevarer, som alle synes at elske. Udover at det er en lækker mad, kan det også gøres meget nemt. Hvis du ikke er fan af en pizza restaurant, kan du vælge at lave din egen pizza derhjemme. I dette tilfælde vil du helt sikkert vide, hvilken slags ingredienser du vælger, så du ikke behøver at bekymre dig om dit helbred, som kan blive påvirket af de ukendte ingredienser, der bruges i restauranterne nogle gange.

For dem, der har lidenskab for denne type mad, er denne fantastiske Pizza Sleeping Bag den vare, der vil fuldføre deres hobby. Forestil dig et lækkert stykke pizza, som også kan rumme dig for en sød lur. Ulempen er, at du kan være sulten hver gang du ser denne appetitvækkende sovepose.

MoreINSPIRATION
  • Simple DIY Brick Pizza Ovn
  • DIY Clay Pizza Slice Coasters
  • Pizza saks

Her kan du finde et stille, privat sted, der vil tilbyde dig et behageligt soveværelse, der hjælper dig med at få hvile og rejse til det vidunderlige land af drømme. Den er lavet af hånddybet bomuld og foret i rød satin. Den lækre skive pizza leveres med fem vegetabilske puder: to svampe, en broccoli og to oliven, der gør din plads mere iøjnefaldende og behagelig. {Fundet på etsy}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar