Apple dekoration ideer til dette efterår

Hver sæson er præget af dens mest fremtrædende egenskaber. For eksempel, når du tænker på sommeren tænker vi på varme og sandstrande. Efteråret er præget af løvet, regnen og helligdommen som Halloween og Thanksgiving. Og mens du tænker på, at alle mulige andre ideer springer ind i dit hoved, de fleste af dem er relateret til dekorationer. Ud over græskar og blade, er nogle af de fælles dekorative elementer æbler. De er lækre, men de er også smukke og flotte, når det kommer til at lave borddekorationer. Lad os se et par eksempler.

Kranse og andre hængende dekorationer.

Det kan virke lidt underligt for nogle af jer, men du kan lave nogle meget smukke kranse og andre hængende dekorationer med æbler. Røde og gule æbler er perfekte til en efterårsdekoration.

Der er mange ideer, du kan bruge. Du kan lave en krans eller du kan skære æbler og hænge de tørrede stykker på et reb og dermed skabe en krans eller du kan endda sætte dem i en vase. Du kan også kombinere frugterne med farverige blade, grene, nødder og bær.

Bordsdekorationer.

MoreINSPIRATION
  • Fede falddekorationer lavet af naturlige materialer
  • Ultimate 4th of July Decoration And Craft Ideas
  • Udendørs juledekoration ideer

Da de er så lækre, hører æbler på bordet. Men de skal ikke kun serveres under måltidet, men også for at gøre bordet mere smukt og tiltalende. Du kan lave masser af smukke borddekorationer ved hjælp af æbler. For eksempel kan du bruge dem individuelt og pakke dem i hvid klud eller skære dem og gøre æble sommerfugle. Du kan også sætte dem i en vase med andre frugter og blade. Og selvfølgelig kan du strække æblerne på pinde og bage dem rundt om et bål.

Æble lys.

En anden god idé til en borddekoration er at bruge æbler til at lave stearinlys. Det er nemt og det er originalt. Alt du skal gøre er at fjerne midten og delen af ​​kødet, hvis det er nødvendigt, og indsæt derefter lysene. Æblerne vil udstråle en dejlig lugt og lyset vil være diffust og varmt. Du kan også sætte disse dejlige dekorationer i en beholder fyldt med vand for også at beundre og nyde lysets refleksion i vandet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar