AQHayon Spejl på væggen

Når du vågner om morgenen og ser i spejlet hvad ser du? De fleste kvinder vil bruge flere minutter hver dag til at analysere deres hud i badeværelset spejlet og også drenge bruger lidt tid der ... Anyway, i denne weekend fandt jeg dette smukke spejl af designer Jamie Hayon.

Fremstillet med moderne laserskærende teknologi, er AQHayon Mirror lige så elegant og sofistikeret som spejle. Disse spejle er tilgængelige i rustfrit stål eller i hvide eller sorte silkscreen-versioner, så de er så alsidige, at de ser lige så smukke ud i en indgangs- eller spisestue.

MoreINSPIRATION
  • Spejl, Spejl på væggen (Badeværelsespejle)
  • Lugarno Tabletop Mirror
  • Angel Wall Mirror Til Badeværelse Eller Entryway

Et spejl er et stykke, som alle skal eje. Jeg kan ikke forestille mig, hvordan det ville være at prikken har en af ​​disse skønheder i dit hjem. Det ville nok være en katastrofe, især for kvinder, der er lidt besat af spejle. Men lad os ikke tage sider, fordi mænd ofte er værste end kvinder. For eksempel min far. Han er så irriterende, når han hver morgen bruger omkring en time på badeværelset, vasker håret, og så kan man høre blæren og den måde, han omhyggeligt bruger på efterladeren. Nogle gange ønsker jeg, at vi ikke havde et spejl på badeværelset.

Ikke desto mindre er de nødvendige. Og dette design er meget smukt og moderne. Og igen er det så alsidigt, at du kan inkludere det næsten hvor som helst i huset.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar