Arbor Havebenk

Det fine vejr udenfor opfordrer os alle til at komme ud og tilbringe mere tid udendørs, for at nyde denne utroligt varme forår og fridage. Så de, der har en have, er de lykkeligste, da de kun behøver at flytte et par skridt væk i stedet for at gå til skoven eller til en park et eller andet sted. Men hvorfor skal du opgive din seng eller lænestol til at sidde på den hårde jord eller måske en hård træstol? Nå behøver du ikke. Du kan vælge at have et godt og komfortabelt møbel til udendørs som dette fantastiske Arbor Havebenk der giver dig alt, hvad du måske har brug for fra en bænk.

Denne bænk er lavet af FSC-certificeret robeltræ, og hvis du vil beholde træets originale farve, kan du vælge at få det dækket af et beskyttende lag af lak eller finish. Ellers vil det falme væk i solen og dårligt vejr og blive grå. Bænkens sæde er beregnet til at være stor nok til to personer og giver dig al den komfort, du vil have takket være den levende farvede pude. Puden er rød og lavet af solbrille stof, hvilket er en god ide, da dette møbelstykke også vil forblive ude i lang tid, og vi vil bestemt ikke have farven til at blive blek.

MoreINSPIRATION
  • Den Rustikke Wagon Wheel Garden Bench
  • Moderne Havebænk Møbler Af Perantonio Bonacina
  • Fermob 1900 Bænk med perforeret sæde

Hardwaren er lavet af galvaniseret stål, og hele varen er fremstillet i Bolivia eller USA. Derfor kan du købe den til en meget speciel pris på $ 479, hvis du bor i disse lande. De andre skal også betale for transporten.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar