Buer og tømmerplanker Oprettelse af oprindelige arkitektur: Vault Room i Belgien

Når man beskæftiger sig med små rum, kan kreativitet forvandle tingene til det bedre. Dette er tilfældet med "Vault Room", et rehabiliteringsprojekt udviklet af Bruxelles-baseret international praksis 51N4E. Ifølge arkitekterne "renoveringen af ​​dette lille rækkehuse i det historiske hjertet af Brugge, Belgien, består i at genfortolke de typiske trange bygninger som en rummelig og generøs oplyst vinterhave. Dobbelthøjden, helt dækket af tømmerplanker, starter som en bue, der gradvist løfter asymmetrisk mod ryggen, der rammer det høje træ i en nærliggende have. Det gamle hus er fuldstændig renoveret med delvis nyt gulv og nye farveskemaer til facade, vægge og lofter. De skræddersyede køkkenmøbler med integreret ildsted fordobler som arbejdsområde, bliver det nye centrum af huset”. Jeg var personligt meget glad for at se, at den udvendige arkitektur blev efterladt intakt, mens interiøret var designet i en kreativ, moderne stil. Hvad er dine tanker om denne mærkelige udseende "hvælving hjemme"? [Fotografi af Lindman Åke E: søn]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar