Architectural Digest Design Show Egenskaber Innovations for Home Design

Individuelt designet og håndlavet, overdådigt og overdådigt og det nyeste inden for smarte apparater - det var alt sammen på Arkitektonisk Digest Design Show 2016 i New York City. Næsten 45.000 mennesker deltog i fire-dages arrangementet for at se innovative produkter til alle aspekter af hjemmedesign, og Homedit var der også. Her er nogle højdepunkter blandt alle de fantastiske ting, vi så:

Møbel

Vi tilbragte en del tid i MADE-sektionen af ​​showet, som omfattede juryerede gallerier af lokale og nye håndværkere samt internationale studier, der udstillede originale kunst, møbler, skulptur, tekstiler og belysning. FURNISH sektionen inkluderet top hjemmemøbler mærker, designere og forhandlere fra hele verden.

Børne værelser

Mere end blot de sædvanlige pladsbesparende møbler var mulighederne for børn på showet ret sofistikerede. Der var ingen dum ned af design til det yngre sæt.

Belysning

Så mange lysdesigner, så lidt tid! Kreativiteten flød i denne design sektor, med inventar, der løb gamut fra moderne til maritime.

Væg og gulvbelægninger

Naturligt træ færdigt med en lyserød metallisk flise, der ligner ægte træ og ægte træ, du kan skrælle og holde fast i dine vægge. Dette segment af leverandører tilbyder et meget opfindsomt udvalg af efterbehandling produkter.

MoreINSPIRATION
  • Architectural Digest Design Show er 20 bedste design stykker
  • Seneste i Lighting fra Architectural Digest Design Show
  • En Sneak Peek på den kommende arkitektoniske Digest Design Show

The Great Outdoors

Kunst og tilbehør

Et hus uden kunst og tilbehør er sterilt og intetsigende, så AD Design Show inkluderede masser af måder at opleve din boligindretning på. Malerier, gryder, glas kunst og væggen varierede fra moderne til tribal.

Badeværelser

Køkken Innovationer

Showet havde så meget, at vi vil vise dig, holde øje med Homedit.com for udvidede træk på de trends og innovationer, vi opdagede på Architectural Digest Design Show 2016.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar