Arkitektonisk penthouse i Ontario, Canada

Dette penthouse er beliggende i Vaughan, Ontario, Canada. Det er ikke bare nogen penthouse. Det har et usædvanligt og fantastisk design. De to etagers struktur er placeret oven på en tårnbygning. Det dækker et areal på næsten 11.000 kvadratmeter på en 16,00 kvadratmeter ejendom. Hvis du tilføjer de 6.000 kvadratmeter fra andet niveau, bliver nummeret endnu mere imponerende.

Med en så stor overflade er penthouse som en stor bolig på toppen af ​​et tårn. Det består af i alt 11 badeværelser og 5 soveværelser. Derudover omfatter den også et motionsrum, et privat screeningsrum og selvfølgelig de levende og spisestue. Alle disse rum er indeholdt i første sal. Det andet niveau har en plads, en meget stor swimmingpool, en bar ved poolen og et fuldt udtrækkeligt soltag. Hvis du også tæller de smukke udsigter, får du helt sikkert et hjem ud af denne verden.

MoreINSPIRATION
  • 6.000 kvadratmeter penthouse loft i Detroit
  • Galleri-lignende Penthouse i Yorkville, Canada
  • Gamle uretårn ombygget til et moderne penthouse

Som du kan forestille dig, kommer alle disse ting med en pris. I dette tilfælde er prisen $ 12.000.000. Det begynder at se, at denne penthouse er lidt for meget, efter at du har set prisen. Men ingen kan hævde, at det er et drømmehus for de fleste af os. Desværre vil det forblive en drøm, medmindre du selvfølgelig har $ 12.000.000 på din bankkonto. I betragtning af størrelsen på penthouse, de interne strukturer, bekvemmelighederne, rummets størrelse, indretningen og den udsøgte arkitektur er det en uvurderlig ejendom. {Fundet på luxatic og piceypads}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar