Tænk uden for boksen med en armløs sofa eller loveseat

Vi har været så vant til de klassiske sofa- og lænestole designs, at det synes underligt at se på en, der mangler noget som f.eks. Armlænene. Men sådanne mønstre eksisterer, og de kan faktisk være temmelig komfortable og helt iøjnefaldende. En armløs loveseat eller sofa kan være et køligt kontaktpunkt for en moderne stue eller et interessant accent stykke til et soveværelse. Vi fandt nogle spændende eksempler, som vi gerne vil dele med dig.

Det ser ud til at denne loveseat mangler noget. Det har et elegant wingback design og et behageligt sæde, men ingen armlæn. Ved at slippe af med denne funktion har designerne gjort loveseat mere lette og mindre voluminøse uden at gå på kompromis med komfort eller rent faktisk give det en slank struktur. Det er et smukt smart design valg, som også er præget af andre møbler stykker. {fundet på mambounlimitedideas}.

I tilfælde af Bocca sofaen ville et par armlæner faktisk ødelægge designet. Denne armløse sofa er formet som et par sensuelle læber og på grund af det var der ikke plads til armlæn. Det er den type sofa, du forventer at se vises i et offentligt rum som et indkøbscenter eller i et venterum på et hotel. Dette gør det selvfølgelig ikke uegnet til boligområder. Det kommer i to versioner og flere glamourøse farver.

Samuel Chan er en af ​​designerne, der nyder at tænke uden for boksen og gennemgå grundlæggende principper og ideer. Det er hvordan denne serie af armløse stole og kærester kom til at være. De er en slags hybrider mellem lænestole og gyngestole men uden armlænene. På en måde forenkler dette designet, selv om den strukturelle sammensætning er kompleks.

Perfekt til moderne kontorer omfatter Aperi-kollektionen en række minimalistiske og armløse sofaer og polstrede stole med afslappede, enkle og samtidig sofistikerede designs. De kommer i levende farver og de ser meget venlige og meget søde og komfortable. De blev parret her med et sæt trådstole, som fordobles som sideborde.

Designet af Lucian R. Ercolani, har denne kærlighedssæde den moderne kant, at nogle boliger skal se og føle sig komplette. Dens design er defineret af enkle og glatte linjer og en interessant symmetri mellem ryglænets struktur og de koniske ben, som understøtter sædet. Dette kunne mere præcist beskrives som en bænk, da den ikke har armlæn, og sit sæde og ryglæn er ikke polstret. Designet er simpelt nok til at lade fokus falde på et andet designelement, men også quirky nok til at skille sig ud.

Borghese sofaen blev designet i 2012 og inspirationen til sin usædvanlige struktur stammer fra naturen, mere præcist stenene og deres smukke organiske former. Designet blev også inspireret af træer, og sofaen har en forgrenet ramme med tre puder, der tjener som ryglæn. Designet som helhed har en vis organisk skønhed og diskret glamour, der giver sofaen en kant over klassiske designs, selvom den ikke har armlæn.

MoreINSPIRATION
  • Den elegante Banyan armløse sofa
  • Moderne vestlige Stefano læder loveseat
  • En moderne grøn fløjls loveseat

Ginger and Jagger er specialiseret i at skabe håndlavede high-end moderne produkter inspireret af naturen og tilbyder en række udsøgte designs, herunder denne enkle og meget behagelige sofa. Den kendsgerning, at den ikke har armlæn, fjerner ikke sin hyggelige karakter. Accentpuderne giver al den ekstra komfort, der er nødvendig for at gøre sofaen til et rigtig godt stykke til afslappede stuer.

Det hedder Carol, og det er en meget smuk armeløs sofa, der passer vidunderligt i små stuer eller som accent stykke i et stort soveværelse eller hjemmekontor. Det armløse design gør det muligt at være rumbesparende og kompensere for denne manglende funktion, du kan placere den ved siden af ​​et sidebord eller et skab. Den grå og grønne combo er frisk og elegant, hvilket giver sofaen et afslappet og moderne udseende.

Teknisk set mangler sofaen ikke helt armlænene. Den har en alsidig, cylindrisk bolster sofa, der kan bruges som armlæn eller som en skillevæg mellem sæderne. Sofaens geometriske design er enkel og velstruktureret, og stoffet og farven giver en varm og indbydende følelse. Støttepuden er valgfri, og hvis du vil have, kan du have to og bruge dem som armlæn. Sofaen er designet af Steuart Padwick.

Et af kendetegnene ved armløse sofaer og stole er, at de ser mere lette og slanke ud, de mangler disse elementer. Dette design er et perfekt eksempel. Bemærk den slanke metalliske struktur og de overordnede linjer, der er enkle og velstrukturerede.

Design som denne har tendens til at være meget alsidig. Du kunne kalde dette en armløs loveseat, selvom det også kan betragtes som en bænk med sin konstruktion og struktur og især manglen på armlæn. En velplaceret kombination af materialer og teksturer kan resultere i et velafbalanceret udseende og et charmerende design.

Det er nemt at forestille sig dette møbelstykke i en række forskellige indstillinger og mellemrum. Designet er afslappet og enkelt nok til at blive brugt på verandaer og dæk, men også sofistikeret nok til at se godt ud i moderne og moderne stuer eller kontorer.

Mange moderne sofaer er ment at være så enkle som muligt, så manglen på armlæn ser virkelig ikke usædvanligt ud.Det er bare en anden måde at forenkle designet og gøre det velegnet til flere typer rum, herunder familieværelser, kontorer, venteværelser og mange andre.

Det kan virke lidt mærkeligt at se en sektion uden armlæn på begge moduler, men det er faktisk mere almindeligt, end du tror. I nogle tilfælde er armlenene erstattet af en platform, der fungerer som en slags indbygget sidebord, og som kan bruges som skærmplatform til plantager, dekorative skulpturer og andre genstande. Peta synes også at elske disse overflader, da de gør det til deres hyggelige siddepladser, når alle samler sig i rummet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar